Litepanels uutuudet Mediatradessa!

  • Tuoteuutinen | 16.02.2012

   Tervetuloa tutkimaan ja hämmästelemään Litepanelsin uutukaisia Mediatraden toimistolle!

   Esillä:

   Litepanels Sola 4 on LED-pohjainen Fresnel-valaisin, joka 30 W ottoteholla tuottaa noin 125 W HMI-valaisimen valomäärän. Sola 4:n tuottama valo on värilämpötilaltaan 5600 Kelviniä. Valon teho ja  valaisukulma voidaan säätää DMX-ohjaimella. Tehon säätöalue on  0 - 100% värilämpötilan juurikaan muuttumatta ja valaisukulman säätöalue on 10 - 70 astetta. Valaisin painaa vain 620 grammaa.

    

    

    

   Litepanels Hilio on studioihin ja korkeisiin tiloihin suunniteltu huipputehokas LED-pohjainen Spot -valo. Hiliosta saa tehoa saman verran, kuin 575W HMI-valaisimesta! Tehoa se syö vain 115W. Litepanelsin tyyliin tämäkin tehovalo tuottaa hyvin vähän lämpöä, on kestävä (väh. 50 000 tuntia), DMX-ohjattavissa ja sen tehoa voi säätää 100-0% värilämpötilan pysyessä muuttumattomana. Hilion valaisukulma on 15 astetta ja sillä voi valaista helposti kohteen yli 7 metrin etäisyydeltä. 

    

   Tule käymään toimistollamme ja ota valot tarvittaessa testiin!

   Palaa takaisin

   Jaa

© Mediatrade 2009

Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!