Ylivoimainen NeXto DI kenttävarmistin nyt toimituksissa

 • Tuotanto | 18.10.2010

  Tuplasti nopeampi, tuplasti tilavampi, tukee kaikkien kameravalmistajien korttiratkaisuja, näyttää kopioidut tiedostot videoina - silti edullisempi!

  NVS2500 on NeXto DI:n kenttävarmistin, joka tekee esim. Sony SxS-kortin varmuuskopioinnin sisäiselle 500 GB:n levylle kolmessa  minuutissa. Lisäksi NVS2500 tukee myös P2- ja CF-kortteja ja näyttää 2,5" näytössään kopioidut tiedostot kuvina ja videoina. NVS2500 on varustettu eSATA-, IEEE1394 ja USB2-liitännöillä. Sen suurin siirtonopeus on 3Gbit/s. NVS2500 tukee Sonyn lisäksi Panasonicin, JVC:n, Ikegamin ja Canonin kameroita sekä NanoFlash-tallenninta.

  Katso youtube-arviointi

  Siirry tuotesivulle

  Palaa takaisin

  Jaa

© Mediatrade 2009

Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!