2-kanavainen SSD-tallennin elokuva- ja HD-tuotantoon

 • Hallinta | 23.01.2012

  Cinedeck RX on tehokkain 2-kanavainen SSD-tallennin elokuva- ja HD-tuotantoon!

  Vain 4,5 kiloa painava RX on varustettu 4:llä irroitettavalla SSD-levyllä, joihin se voi taltioida samaan aikaan kahdesta kuva- ja äänilähteestä kummastakin kaksi versiota. Cinedeck RX tukee kompressoimattomia 4:4:4- ja 4:2:2- sekä kompressoituja Cineform-, DNxHD- ja ProRes-formaatteja. Cinedeck RX:ää ohjataan 7" kosketusnäytöstä, johon saadaan näkyviin myös signaalien taso- vektori- ja histogramminäytöt. Näytöstä voidaan ohjata myös tallentimeen esim. AVIDista siirrettyjen klippien toisto.

  Sisäisten levyjen lisäksi Cinedeck RX voi taltioida ohjelmafiidit myös suoraan GigE:n yli esim. AVIDin tai Editsharen verkotetuille editointijärjestelmille.

  Ota yhteys maahantuoja Mediatrade Oy:n ja sovi Cinedeck-testi!

  Palaa takaisin

  Jaa

© Mediatrade 2009

Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!