Viekö Broadcast Pix VOX™ kuvamiksaajan kortistoon?

 • Tuotanto | 13.02.2012

  VOX (Voice-Automated Production) automatisoi livetuotannon ääniohjatuksi hyödyntämällä tehokkaasti Broadcast Pix järjestelmän Fluent Macroja. Se on 1 RU:n kokoinen hardwareohjain, joka on yhteensopiva kaikkien Broadcast Pix Granite, Mica ja Slate -järjestelmien kanssa.

  VOX tunnistaa mihin mikrofoniin puhutaan ja se liipaisee järjestelmään ohjelmoidun makron. Esimerkiksi TV-ohjelman isäntä puhuu mikrofoniinsa, VOX välittää tiedon tiedon järjestelmälle, joka käynnistää halutun macron: ääneen liittyvä kamera ON AIR, summaa kuvaan liittyvä grafiikka jne. Tämän jälkeen vieras puhuu omaan mikrofoniinsa ja VOX aktivoituu uudelleen ja ajaa vieraan mikrofonille ennalta määritellyn makron.

  VOX käynnistää Broadcast Pix järjestelmän Fluent Macroja, jotka voidaan asettaa mm. vaihtamaan kameroita, ajamaan animaatioita, logoja ja videoklippejä ja paljon muuta. Makrot voivat myös hallita taustagrafiikoita sekä chroma-key:tä ja ne osaavat hakea serverin videotiedostoja nimeltä!

  Lue lisää valmistajan sivuilta tästä linkistä


  Ota yhteys Mediatradeen ja kysy lisää!

  Palaa takaisin

  Jaa

© Mediatrade 2009

Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!