LiveU:n kämmenen kokoinen videolähetin

 • Jakelu, Tuotanto | 10.04.2012

  LiveU:n uusin tuote Lu40i on kevyt ja kompakti uplink-lähetin.

  LiveU tuo markkinoille uuden ja entistäkin pienemmän videolähettimen, joka striimaa HD-laatuista videota mobiiliverkkoja pitkin. Lu40i on alle kilon painoinen lähetin, joka kulkee kätevästi kuvaajan matkassa, esimerkiksi vyölle kiinnitettynä. Laitteessa on neljä sisäistä 4G/3G valmiudessa toimivaa modeemia, sekä WiFi ja Ethernet tuki. Laite pystyy hyödyntämään samanaikaisesti kuutta eri kanavaa, joita pitkin suoraa videokuvaa lähetetään eteenpäin.

  Lu40i:n kontrollointi ja monitorointi onnistuu helposti laitteen touch-screenin näytön välityksellä tai etänä tietokoneen/älypuhelimen välityksellä.

  Laitteesta lisää tästä linkistä.

  Palaa takaisin

  Jaa

© Mediatrade 2009

Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!