NAB 2012 Uutiset - Blackmagic Design

 • Tuotanto | 17.04.2012

  Blackmagic Design on julkaissut NAB 2012:ssa muun muassa seuraavat uutuudet: Cinema Camera, Atem Audio Mixer Software for 2 M/E, Battery Converters, DaVinci Resolve  ja HyperDeck Studio Pro.

   

  Cinema Camera

  Cinema Camera on kompakti ja elegantti filmilaatuinen digitaalivideokamera. Kameran ominaisuudet ovat hintaansa nähden huippua, korkea resoluutio, laaja syvyysterävyyden säätömahdollisuus, iso 2.5K kenno (resoluutio 2592x2192), sisäänrakennettu SSD-tallennin, johon voi tallentaa CinemaDNG RAW, ProRes tai DNxHD -materiaalia. Kamera on yhteensopiva EF- ja ZF-linssien kanssa, joten tätä herkkua on tarjolla mm. Canonin DSLR-kameroiden omistajille.

  Cinema Camerassa on 5" 800x480 -resoluution kosketusnäyttö, jolla sitä voidaan hallita. Kosketusnäytöllä voidaan määritellä metadata suoraan videotiedostoihin, tallenteet voi katsoa suoraan näytöltä ja äänen kuulee kameran omasta kaiuttimesta. Liitäntöjä löytyy mm. 3,5 mm audioliitännät, Thunderbolt, SATA ja 3 GB/s SDI ulostulo, joten videomateriaalin voi kaapata suoraan tietokoneelle.

  Värikorjaus hoituu kameran mukana tulevalla DaVinci Resolvella (täysversio). Myös UltraScope -ohjelma tulee kameran mukana.

  Sisäänrakennetulla akulla kuvaa 90 minuuttia, mutta kamerasta löytyy toki myös ulkoinen virtalähde (12V AC).

  Lisää teknistä tietoa kamerasta löytyy täältä tai ole suoraan yhteydessä Mediatradeen, jota kautta kameran saa parhaiten hankittua. Kameran toimitusajat alustavasti heinäkuu 2012 alkaen.

   

  Atem Audio Mixer Software for 2 M/E

  Uusi ATEM Audio Mixer softa lisää audiomikseri ominaisuudet ATEM 2 M/E mikseriin. Se on ilmainen kaikille ATEM 2 M/E mikserin hankkineille. Audio Mikseri -ohjelman avulla voidaan miksata embeddattu audio (SDI tai HDMI lähteistä), mediasoittimista tai suoraan audio sisääntulosta. AFV (audio-follow-video) mahdollistaa audion sulavan ristiin ajon. 

  Tässä lisää infoa softasta.

   

  3 Gb/s SDI Super Tough Battery Converter

  Blackmagic Design julkaisi kaksi uutta minikonvertteria, HDMI to SDI ja SDI to HDMI. Uudet konvertterit ovat akkukäyttöisiä ja rakennettu kestämään kovia olosuhteita. Pinta on kestävää alumiinisekoitusta ja sisäänrakennettu akku kestää yli 2 tuntia käytössä.

  Tässä lisää infoa uusista akkukäyttöisistä konverttereista.

   

  DaVinci Resolve 9

  DaVinci Resolven uusi versio (v.9.0) on saatavilla heinäkuussa 2012 ilmaisena päivityksenä kaikille DaVinci Resolven hankkineille.

  Tässä lisää infoa uudesta DaVinci Resolvesta.

   

  HyperDeck Studio Pro with 4K playback

  Uusi HyperDeck SSD tallennin sisältää nyt reaaliaikaisen 4K toiston (4 kanavaa 3 Gb/s SDI in/out), analogisen videon ja audion (XLR-liitännät) sekä Thunderbolt liitännän. Apple ProRes -tallennus on lisätty uutena ominaisuutena, DNxHD:n ja kompressoimattoman tallennuksen lisäksi!

  Uusi tallennin on yhteensopiva mm. Final Cut Pro X, Adobe Premiere Pro CS6, Avid Media Composer 6, Adobe After Effects CS6, Adobe Photoshop CS6 -ohjelmien kanssa.

  Tässä lisää infoa HyperDeck Studio Prosta.

   

  Kaikki Blackmagic Designin uutuudet:

  • Blackmagic Cinema Camera

  • DaVinci Resolve 9.0

  • Teranex 2D and 3D Processors

  • ProRes Software for HyperDeck Studio

  • HyperDeck Studio Pro

  • UltraStudio Express

  • Battery Converters

  • Universal Videohub Editing Interface

  • Desktop Video 9.5 Software

  • New ATEM 2 M/E Switcher Audio Mixer Software

  • New Low Price for Heavy Duty Mini Converters!

  • New Lower Prices for Videohub Routers.

   

  NAB PRESS RELEASES

  Palaa takaisin

  Jaa

© Mediatrade 2009

Lähetä kaverille

Sähköposti lähetetty!