Kiitos viimeisestä!

Meitä oli keskiviikkona yhteensä lähes 100 kiinnostunutta päivän mittaan, joten tilaisuudelle oli selkeästi kysyntää. Toivottavasti viihdyitte ja teillä kaikilla oli tarpeeksi aikaa sekä mahdollisuuksia tutustua niin tuotteisiin kuin myös muihin paikalla olleisiin.

Tulemme jatkossakin järjestämään vastaavia tilaisuuksia, joten palautteesi (esim. miten voisimme parantaa, mitä tapahtumia toivoisit Mediatraden tulevaisuudessa järjestävän) olisi siis erittäin tervetullutta sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

RED

Saamme kesäkuun aikana Weaponin, Scarlet-W:n ja Ravenin demokäyttöön, joten jos et päässyt osallistumaan tai haluaisit päästä vielä rauhassa testaamaan REDin kameroita, voit varata ajan RED-tuotemerkkisivuilla. Teknisiin spekseihin pääset tutustumaan parhaiten suoraan kaupassamme REDin sivuilla.

Odotamme, että ensimmäiset kaupalliseen jakeluun päätyvät kamerat saapuvat meille syyskuussa, jolloin järjestämme myös virallisen REDucationin-koulutuksen – tästä lisää myöhemmässä viestinnässä. Kuhunkin malliin voi ilmoittautua ennakkotilaajaksi maksamalla 500 euron varausmaksun..

… & LED

REDin lisäksi erityistä mielenkiintoa herätti Spencer Newburyn esittelemät LCA:n valoratkaisut ml. Space Force, ribbonit ja Versatilet.

LCA:n tai muiden tilaisuudessa esillä olleiden (Fujinon, Focus Nordic, Axle ja Avid) tuotteisiin pääset tutustumaan parhaiten vierailemalla suoraan toimitiloissamme Elimäenkatu 9 A:ssa.

Seuraavaksi

Kaikista tuotteista, uutuuksista ja niiden saatavuudesta saat parhaiten ajantasaista tietoa Facebook-sivuiltamme. Seuraava tapahtumamme on kesäkuussa pidettävä ”Valokuukausi”, jolloin julkaisemme sivuillamme viikoittain vaihtuvia LED-valokampanjoita.

Manfrotto powered by Litepanels Croma 2 -kameravalon arvonnassa onni suosi Jari Fagerlundia.

Kiitos kaikille!

Terveisin,

Mediatraden väki

RED-Open-house-RED-kuva-uutiskire