Arrin uusi Alexa LF -kamera vastaa käyttäjien huutoon full frame kameran suhteen. Itse asiassa Alexa LF -kamerassa on hiukan isompi kenno (4448×3096 pikseliä), joten ARRI puhuu ”large format” sensorista. Uusi natiiviresoluutio tekee lopultakin ALEXAsta Netflixin hyväksymän tuotantovälineen.

Uusi kenno pohjautuu samaan pikselikokoon kuin esimerkiksi Alexa Minin ja AMIRAn kennot. Näin Arri Alexa -kameroiden värimaailma ja laatu näkyvät myös uudessa kamerassa.

Alexa LF-kamerassa on uusi LPL mount, joka on optimoitu LF-sensorille. Kamerassa voidaan käyttää myös PL-mountia, mutta silloin ei päästä vastaavaan
resoluution kuin LPL-mountin kanssa.

ARRI on rakentanut uuden tuoteperheen uuden LF-kameran ympärille. Siihen kuuluvat Alexa LF-kameran lisäksi LPL-mount, PL to LPL -adapteri sekä uudet Arri signature prime objektiivit. Näiden tuotteiden avulla kamerasta saadaan kaikki hyöty irti.

Signature Prime objektiivit (16 kpl: 12-280mm) ovat varustettu LPL-mountilla. LPL-mount on saatavilla myös Alexa, Alexa Mini ja Amira kameroihin, joten uusia Signature Prime objektiiveja voidaan käyttää myös muissakin Arri-kameroissa. Signature Prime objektiiveissa on LDS-2 Lens Data System, joka mahdollistaa laajemman tiedonsiirron objektiivin ja rungon välillä.

Vaikka Signature Prime objektiivit ovat huipputeknisiä, ja optisesti tarkkoja, ne ovat suunniteltu tuottamaan elävää, pehmeää ja täyteläistä kuvaa, joka toistaa luonnollisesti eri värisävyt ja täydellisen bokehin.

Arri Alexa LF on saatavilla jo maaliskuun lopussa (2018), ja Signature Prime objektiivit 06/2018 – 07/2019 välisenä aikana.