ARRI Alexa Mini LF on odotettu kamera, joka yhdistää Alexa Minin pienen koon ja Alexa LF:n kennon.

Verrattuna Alexa Miniin, Alexa Mini LF on saanut ylimääräisen WiFi-antennin, sisäänrakennetun stereomikrofonin, uuden sync inin, VF- ja TC-liitännät, sekä 12V ja 24V ulostulot lisälaitteille. Huomattavin ero kamerassa on kuitenkin sen LF-kenno. Kamera on saanut myös entistä laadukkaamman etsimen MVF-2. Etsimessä on 1920×1080 HD OLED -näyttö ja sille on oma kytkin vasemmanpuoleisessa moduulissa.

Koon puolesta Alexa Mini LF eroaa alkuperäisestä Ministä vasemmalta puolelta löytyvän tallennusmediamoduulin suhteen. Moduulissa on kolme uutta user buttonia (yhteensä nappuloita on kuusi) sekä rec- ja function lock-nappulat kameralle ja etsimelle. Kamerassa on kaksi tuuletinta entisen CFast-slotin paikalla ja yksi suurempi kameran takaosassa.

Tallennusmedioihin on tullut myös uudistuksia. Alexa Mini LF tallentaa uusille Codex Compact Driveille (1TB). ARRI on sanonut käyttävänsä tätä tallennusmediaa myös tulevissa kameroissaan.

Alexa Mini LF:ssä on kolme sisäänrakennettua ja motorisoitua LF FSND-filtteriä: 0.6, 1.2 ja 1.8. Kameran kanssa voi käyttää suurinta osaa Alexa Minin lisätarvikkeista.

VALMISTAJAN SIVUILLE