Blackmagic Design on juuri julkistanut uutuuksia erityisesti live- ja broadcast-tuotantoja varten

Kaikki uutuustuotteet ovat nyt saatavilla ja testattavissa Mediatradella, lukuun ottamatta URSA Advanced Camera Control Panelia, joka saapuu markkinoille kesällä.

Yksi mielenkiintoisista uutuuksista on URSA Broadcast -kamera. Huokeahintainen URSA broadcast on kehitetty monikäyttöiseksi ja se soveltuu sekä studio- että tuotantokameraksi. Blackmagic korostaa kameran olevan edullinen UHD-kamera, mutta sen lisäksi myös oivallinen HD-kamera.

 

Lue lisää tuotteista

URSA Broadcast

URSA Broadcast on edistyksellinen HD ja Ultra HD broadcast-kamera. Kamerassa on 2/3″ kenno ja B4-bajonetti aberraatiokorjauksella, broadcast-ohjaimet, sisäänrakennetut ND-filtterit, laajennettu dynaaminen alue ja ProRes- tai DNx-tallennus SD:lle, UHS-II tai CFast-korteille.

URSA Broadcast on kaksi kameraa yhdessä. Voit käyttää sitä tuotantoihin tai lisätä URSA Studio Viewfinderin, jolloin se voidaan muuntaa studiokameraksi kauko-ohjauskella ja sisäänrakennetulla värin korjaajalla.

URSA Fiber Camera Converter

Yhdistä kamerat live-mixereihin jopa 2 kilometrin päästä yhdellä kaapelilla (video, talkback, ohjaus ja virta).

Camera Fiber Converterilla operoit URSA Broadcast-kameraasi jopa 2 kilometrin päästä standardi SMPTE-kuitukaapelin avulla. Camera Fiber Converter sisältää yleisimmät live-kameran ohjaimet sekä useat talkback- ja kuulokeliitännät.

URSA Fiber Studio Converter

URSA Fiber Studio Converterilla saat etäyhteyden kameroihin 2 kilometrin päästä, useita video- ja talkback-kanavia sekä ohjaimet ja virran yhdellä kaapelilla.

Työskentele jopa 2 kilometrin päässä kameroista, käyttäen SMPTE-kuitua. Studio Fiber Converter muuntaa SDI-video-, ääni- ja kameravalvontayhteydet yhteen kuitukaapeliin, joka yhdistää etäkameraan liitetyn Camera Fiber Converterin. Kaikki video ja data lähetetään käyttäen standardi-IP:tä, äärimmäisen vähäisellä viiveellä.

12G-SDI, HD- tai Ultra HD -kaukosyöte, 3 itsenäistä HD-paluusyötettä, kameran ohjaus, PTZ, kaksi kaksikanavaista talkbackia, tracker talkback, tally ja 5-tuumainen LCD-näyttö, kameran ja paluusyötteiden valvontaa varten. Studio Fiber Converterin kautta saat myös virran etäkameroihin ja lisäosiin.

ATEM 1ME Advanced Control Panel

Uusi ATEM 1 M / E Advanced Panel on tyylikkäästi suunniteltu  ja ammattikäyttöön tarkoitettu ohjauspaneeli kaikille ATEM-miksereille. Se yhdistää nykyaikaisen suunnittelun ja uusimman lähetystekniikan. Uusi muotoilu sisältää sisäänrakennetun LCD-näytön ja kaarevat painikkeet, jotka vähentävät väärien näppäinten painamista. Painikkeilla on myös värillinen taustavalo.

Paneelissa on ammattimainen joystick DVE- ja kamerasäädöille, sileä painotettu t-bar fader ja paljon muuta. Painikkeissa on dynaamiset näytöt, jotka mahdollistavat täydellisen räätälöinnin sekä mukautetut värit. Shift-painikkeilla voit kaksinkertaistaa sisääntulojen määrän. ATEM 1 M / E Advanced  Panelin kompakti koko ja kestävä rakenne sopivat räkkeihin, joten se sopii erinomaisesti hyllyasennuksiin muun muassa autoissa ja liikkuvissa räkeissä.

ATEM 4ME Broadcast Studio 4K

ATEM 4ME Broadcast Studio 4K on korkean suorituskyvyn live-tuotanto-mikseri, joka on suunniteltu toimimaan uusimpien formaattien kanssa, jopa Ultra HD 2160p59.94 asti.

ATEM miksaa SD:n, HD:n ja Ultra HD:n välillä, joten voit luoda laadukkaan live-tuotannon käyttämällä laajaa valikoimaa videolähteitä, kuten kameroita, levytallentimia, diaesityksiä tai animaatioita tietokoneelta. ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K:ssa on jopa 20 SDI-tuloa.

URSA Advanced Camera Control Panel – saatavilla kesällä

 

OTA YHTEYTTÄ MEDIATRADEEN