Katso koko IBC2019 Update

ATEM MINI

Helppokäyttöinen ja monipuolinen Atem Mini soveltuu loistavasti esim. livestriimauksiin, Skype-esityksiin ja koulutusvideoihin. Laitteeseen saa kytkettyä neljä erillistä kameraa. Lukuisilla ominaisuuksilla varustettu Atem Software Control tuo syvyyttä ja ammattimaisuutta työskentelyyn.

 • 4 HDMI-liitäntää, joille omat nappulat, picture in picture ja key (greenscreen animaatioita jne. videon päälle keyerin avulla), 2 audio inputia, USB C tietokoneliitäntä, Webcam-liitäntä, efektejä suoraan Atem Ministä, kuten wipe ja dip, fade to Black
 • Käytettävissä esim. Open Broadcastin kautta
 • Atem Software Control tulee mukana (Mac ja Windows) ja sillä saa paljon lisää syvyyttä Atem Minillä työskentelyyn
  • Voidaan ladata niin moneen koneeseen kuin halutaan
  • Täysi transition control sekä paljon lisää ominaisuuksia ja mahdollisuuksia niiden hallintaan (mm. grafiikoiden lisääminen).

 

VIDEO ASSIST 7″ 12G HDR MONITORI (saatavilla lokakuussa)

Blackmagicin 7-tuumainen 12G HDR monitori ammattitasoiseen monitorointiin ja tallennukseen. Monitorin voi liittää mihin vain SDI- tai HDMI-liitännällä varustettuun kameraan HD, UHD, 2K ja 4K DCI formaateissa. Monitori käyttää kahta Sony L-sarjan akkua.

Monitorissa on uusi muotoilu ja uusia ominaisuuksia, kuten kirkkaampi näyttö HDR-työtilassa, tally, 4 sisäänrakennettua skooppia, parannettu focus assist, 3D LUTit ja BMD RAW tallennus yhteensopivilla kameroilla.

12G-SDI ja HDMI 2.0 on molemmissa 5″ ja 7″ malleissa, joten tallennus on tuettu käytännössä millä vain laitteella kaikissa formaateissa aina 2160p60 asti. Kirkkaampi kosketusnäyttö takaa täydellisen toiston digitaalisessa HDR:ssä ja kirkkaassa päivänvalossa kuvattaessa.

VIDEO ASSIST 5″ 12G SDI HDR MONITORI (saatavilla lokakuussa)

 • Video Assist 5″ 12G HDR on ominaisuuksiltaan lähes sama kuin 7-tuumainen sisarensa, mutta kooltaan pienempi.

 

VIDEOHUB SMART CONTROL PRO (marraskuussa saatavilla)

Molemmat Smart Control Pro ja Master Control Pro käyttävät ethernetiä ja niillä voi ohjata mitä vain Videohub-mallia.

Smart Control Pro on Windows- ja Mac-yhteensopiva. Jokainen 40 painikkeesta on ohjelmoitavissa erikseen.

VIDEOHUB MASTER CONTROL PRO (marraskuussa saatavilla)

Master Control Prossa on 21 ohjelmoitavaa painiketta, scroll wheel nopeaan valintaan ja LCD-näyttö. Laite on yhteensopiva Blackmagicin Videohub-reitittimien kanssa ja toimii ethernetin kautta.

PÄIVITYKSET

BLACKMAGIC RAW-PLUGARI PREMIERE PRO JA AVID

 • Voit ladata uusimmat päivitykset TÄSTÄ

URSA BROADCAST PÄIVITYS (marraskuussa ulos)

 • Mm. Blackmagic RAW Ursa Broadcastiin, international language support setup menussa, linssi-informaation tunnistaminenTime code parannuksia, parannuksia auto focukseen.

BLACKMAGIC RAW PÄIVITYS 1.5 (ladattavissa nyt)

 • Mm. Media Composer plug in ja RAW playeriin parannuksia.
 • Voit ladata uusimmat päivitykset TÄSTÄ