Blackmagic Design julkisti tänään Camera 6.2-päivityksen, joka lisää Blackmagic RAW:n Pocket Cinema Camera 4K:lle. Päivitys on saatavilla ilmaiseksi Blackmagic Designin sivuilta.

Blackmagic RAW on seuraavan sukupolven koodekki, joka yhdistää RAW:n laadun ja edut perinteisten videoformaattien helppokäyttöisyyteen, nopeuteen ja tiedostokokoihin. Blackmagic RAW lupaa upeita kuvia, loistavan suorituskyvyn ja alustojen tuen.

Uuden päivityksen myötä Pocket Cinema Camera 4K:n käyttäjät voivat ensimmäistä kertaa tallentaa kuvaa RAW:lla. Tämä mahdollistaa korkeimman kuvanlaadun pienemmässä tiedostokoossa ja pidemmän nauhoitusajan jo käytössä olevilla medioilla. Näin ollen voidaan esimerkiksi tallentaa yli 2 tuntia elokuvallista laatua RAW-materiaalia 4K-resoluutiolla yhdelle ainoalle 256GB:n SD UHS-II kortille.

Blackmagic RAW lupaa myös entistä nopeamman ja laadukkaamman editointi- ja värimäärittely-workflown DaVinci Resolvessa kuin koskaan ennen. Kun tiedostot on tuotu DaVinci Resolveen, GPU:n ja CPU:n lisäkiihdytys nopeuttaa ”freimien” dekoodausta merkittävästi. Blackmagic RAW tukee freimipohjaista metadataa, joten käyttäjä pääsee muokkaamaan arvoja, kuten tarkennusetäisyyttä.

LUE LISÄÄ BLACKMAGICIN SIVUILTA