Taattua Ross-laatua kompaktissa ja edullisessa paketissa

Rossin Black Solo soveltuu hyvin tämän päivän tuotantotarpeisiin, missä useita ominaisuuksia halutaan sisällyttää yhteen ratkaisuun.
Hinta on myös kriittinen tekijä, joten nyt entisestäänkin edullisempi Black solo antaa usealle toimijalla mahdollisuuden päästä käsiksi Ross Videon laatuun.
Mikserissä sekä liitäntäyksikkö (frame) että hallintapaneeli ovat samassa. Mikäli fyysistä paneelia ei tarvitse, voi ostaa myös pelkän rungon ja miksaamisen voi hoitaa Dashboard-sovelluksella.

Black Solossa on yksi kaikilla herkuilla varustettu efektiaste (M/E) sisälten neljä keyeriä luma-, chroma- ja DVE -ominaisuuksilla, ja tämän lisäksi vielä kaksi puolikasta efektiastetta (miniME). Kuvamiksausta voi siis suorittaa kolmella eri tasolla.
Mallista riippuen liitäntöjä on 9-13 sisään ja kuusi ulos. Kanaviin pystyy myös aktivoimaan kuvatahdistuksen ja -skaalauksen (kuusi kappaletta), mikä helpottaa esimerkiksi esityskoneen liittämistä kuvalähteeksi mikserille.

Kattavien miksausominaisuuksien lisäksi Soloa voidaan hyödyntää myös videotiedostojen toistossa USB-portin kautta. Vaikka nimi onkin Solo, on laitteessa myös kattavat integraatiot Rossin muihin tuotteisiin. Mukana tulee mm. Xpression-grafiikkalisenssi. Rossin PTZ-kameroita Pivotcam pystyy suoraan hallinnoimaan ja ohjaamaan mikserin paneelista.