80 vuoden kunnioitettavaan ikään yltänyt Cartoni SpA julkaisi uuden Focus nestepää sarjan. Uudet dynaamiset Focus-nestepäät ovat pitkän kokemuksen kautta kehittyneitä tuotteita.
Cartoni on ottanut huomioon tämän päivän vaatimukset: pienemmät, kevyemmät ja herkemmät kamerat. Uusi Focus-sarja sisältää neljä eri nestepäätä, kattaen painorajavaatimukset 0-22 kilon välillä. Uudet nestepäät sisältävät Cartonin patentoiman ”counterbalance” -järjestelmän, erinomaisen suorituskyvyn ja peräti 5 vuoden takuun. Kestävät ja kompaktit Focus-nestepäät on tehty kevyestä, mutta kestävästä magnesiumseoksesta. Pehmeä liike ja nopeat säädöt tekevät uusista nestepäistä ihanteelliset kaikkeen kuvaukseen aina elokuvatuotannosta pienempiin tuotantoihin ja raskaampaan (ENG) sekä kevyempään studiokäyttöön.
Cartoni Focus 8 on ultrakevyt nestepää (1,8kg), jonka painorajasuositus on 0-8kg. Focus 8 -nestepäässä on 75mm kuppi, ”sliding plate” ja se soveltuu hyvin liikkuvaan työskentelyyn.
Focus8V_specs
Cartoni Focus 12 on kevyt (2kg) mutta kestävä nestepää, jonka painorajasuositus on 0-12kg. Focus 12 -nestepäässä on 100m kuppi, ”Euro-style quick-release plate” ja se soveltuu monipuoliseen kuvaustyöhön.
Focus12V_specs
Cartoni Focus 18 on vain 3,5kg painoinen nestepää, jonka painorajasuositus on 6-18kg. Focus 18 -nestepäässä on 100m kuppi, ”Euro-style quick-release plate” ja se soveltuu mm. raskaampaan tuotantoon ja studiokäyttöön.
Focus18V_specs
Cartoni Focus 22 on vain 3,9kg painoinen nestepää, jonka painorajasuositus on 3-22kg. Focus 22 nestepäässä on 100m kuppi, ”Euro-style quick-release plate” ja se soveltuu mm. ENG-kuvauksiin ja raskaampaan studiokäyttöön.
Focus22V_specs
Muistathan, että Meditradesta saa myös jalustat ja jalusta-nestepää yhdistelmät kuljetuslaukkuineen.