Outsight Creamsourcen tehokkaat ja korkean IP-luokituksen saaneet valot on tilattavissa suoraan Mediatraden kautta. Uusin valoperheen tuote Micro Colour tuo värit palkintoja voittaneeseen ja pienikokoiseen, mutta tehokkaaseen Creamsource Microon.

Outsight Creamsource Micro ja Micro Colour

Creamsource Microlla ja Micro Colourilla on IP65-luokitus, eli ne ovat vesi- ja pölytiiviitä ja käytettävissä säässä kuin säässä. Micro Colourissa on kalibroidut RGBW ledit. Kauniin valkoisen valon värilämpötila on säädettävissä 2200K-15000K minkä lisäksi valaisimessa on erillinen green/magenta -sävynsäätö juuri halutunlaisen valon aikaansaamiseksi. Cream Source Micro painaa vain 2,5 kg ja Micro Colour 3,4 kg. Molemmat ovat helposti rigattavia, äänettömiä ja kompakteja, mikä helpottaa valojen asettelua haastavillakin kuvauspaikoilla. Valot ovat säädettävissä ledinäytöltä tai erillisestä kaukosäätimestä käsin.

Lue lisää Creamsource Microsta
Lue lisää Creamsource Micro Colourista

Outsight Creamsource Sky

Kuten Creamsource Micro, myös Sky on IP65-luokiteltu. Näin ollen se suoriutuu hyvin haastavissa olosuhteissa, kuten vedessä, hiekassa ja pölyisissä tiloissa. Sky yhdistää viimeisimmän LED-valoteknologian täydelliseen värinhallintaan sekä moderniin muotoiluun. Tehokkaassa Sky:ssa on kuusi tehokasta LED-sarjaa ja äänetön passiivijäähdytys. Värilämpötila on säädettävissä 2200K-15 000K välillä samanaikaisesti vihreän/magentan, värisävyn ja kylläisyyden säädön kanssa. Creamsource Sky -valaisinta on käytetty muun muassa Star Wars elokuvien kuvauksissa. Creamsource Sky:n kompakti muotoilu mahdollistaa laajan ja tasaisen valon myös silloin, kun studiotila on rajoitettu. 

Lue lisää Creamsource Sky:sta

Outsight Creamsource Doppio +

Creamsource Doppio on monipuolinen, kompakti ja suuritehoinen, elokuva- ja televisiotuotantoihin suunniteltu LED-valaisin. Doppion isokokoinen litteä paneeli ja huima valoteho (100,000 lx/m) mahdollistavat juuri oikean tunnelman löytämisen eri kuvaustilanteissa. 

Lue lisää Doppiosta