Monet valmistajat julkaisivat mitä mielenkiintoisempia tuoteuutuuksia IBC-messujen aikoihin.

Blackmagic Design:

Davinici Resolve 14 on uusien päivitystensä myötä tämän hetken monipuolisin post-ohjelma! Fairlight Audio DAW -äänityökalu on suunniteltu niin elokuva kuin televisiotuotantojen jälkituotannoille, ohjelman laadukkaat omnaisuudet vetävät vertoja Avid Pro Tools -audio-ohjelmalle. Nyt voit siis helposti vaihtaa projektiasi editoinnin, värimäärittelyn ja audio työskentelyn välillä yhden ohjelman sisällä!

Fusion 9 VR on nyt entistä eheämpi. BMDtä lainaten, ohjelma on nyt lähes täysin interkatiivinen. Päivitetyssä ohjelmassa on VR työkaluina mm. täysi 360º 3D -työtila, panorama-katselutila sekä yhteensopivuus useiden 3D virtuaalilasien kanssa. Myös 3D-mallennuksien tuominen esim. Mayasta, 3DMaxista tai Cinema4Dstä käy nyt helposti. Vaikka ohjelmaan on lisätty paljon uusia ominaisuuksia on sen hintaa tiputettu myös huomattavasti.

Blackmagic URSA Mini Mic Mount

Blackmagic URSA Pro F Mount

Ultimatte 12

Canon:

Canon XF400/XF405 on kompakti 4K/50P-videokamera DAF-kennotason automaattitarkennuksella. Uutuus tallentaa SD-kortille korkealaatuista 4K-materiaalia (MP4 3840×2160 150 Mbps / 1920×1080 resoluutiot). XF405-mallissa on 3G-SDI-liitäntä ja XF400-mallissa HDMI-liitäntä. Korkealaatuisessa 4K-linssissä on 15x optinen zoom, sekä optinen että elektroninen kuvanvakain. Kamerassa on verkkoliitäntä (LAN) FTP-siirtoja ja etähallintaa varten (Wi-Fi), ja hyvät audioliitännät. Kamera on kevyt ja helppo käsitellä, taattua Canon-laatua. Uusi XF400/405 sopii hyvin nopeisiin kuvaustilanteisiin, dokumentteihin, koulutuskäyttöön, suoriin lähetyksiin, juhlatilaisuuksiin yms.

Canon Legria GX10 4K on pieni, mutta pippurinen 4K/50p-videokamera. Kamerassa on 15x optinen zoom, iso kenno ja 8-stop ND filtteri. Legriaa voi hallita myös langattomasti Wi-Fi:n yli ja tallennus tapahtuu SD-kortille (dual SD card slots). Kamera sopii hyvin muun muassa opetuskäyttöön.

Canon XA11/XA15 Full HD videokamera on edullinen HD-videokamera ammattikäyttöön. Kamera tallentaa Full HD AVCHD- tai MP4/50P-materiaalia SD-korteille. Kamerassa on herkkä HD CMOS -kenno ja 20x optinen zoom 5-akselisella kuvanvakaajalla. XA11/XA15 sopii mainiosti erilaisiin kuvaustilanteisiin. XA15 kamerassa on SDI-liitäntä.

Canon DP-V2411 on uusi 24″ 4K 12G-SDI -referenssimonitori, jossa on laajennettu HDR-tuki.

Cartoni:
FOCUS range Smart Deployment Series (SDS) jalustat parantuivat entisestään! Suosittu SMART STOP -tekniikka lisää kokonaisuuteensa SMART LOCK -keskitason levittimen. Patentoitu ”no-bind” mekanismi takaa levittimen helpon ja nopean käytön sekä turvaa jalustan kaatumisilta. Jalustat on saatavilla joko alumiinista tai hiilikuidusta valmistettuina. 
Master 65 Broadcast Studio head
The Total Dutch 360° rotation Fluid Head

Fiilex:

Fiilex C360 PRO PLUS on studiokäyttöön suunnattu tehokas LED-valo, jonka värilämpötila on säädettävissä portaattomasti 2800-6500K välillä, ja Hue arvo +/-0.25 välillä. OLED-näytöstä näkee kätevästi värilmäpötilan, HUE-arvon ja valotehon. Valo on DMX-ohjattavissa (teho, värilämpötila, HUE).

Fiilex C365 PRO PLUS mallissa on lisäksi 5″ Fresnel linssi, jonka avulla valokeilaa voidaan säätää spotista (12 astetta) floodiin (35 astetta).

Molempiin valoihin saa lisävarusteena muun muassa hunajakennon, fresnel linssin (2″ tai 5″), langattoman DMX-ohjaimen, louverin ja dome diffuserin.

IDX:

IDX IPL-95 ja IPL-150, Next Generation ”stäkättävät” akut, joissa on kaksi D-tap ja yksi USB-liitäntä. Kaikki D-tap ja USB-liitännät ovat käytettävissä, kun akut pinotaan peräkkäin. IDX:n VL-2000S 2-paikkaisella
älylaturilla voidaan ladata jopa kahdeksan IPL-sarjan akkua samanaikaisesti!

IDX DUO-C98 ja DUO-C198, “DUO-Compact” sarjan uutuusakut kahdella D-tap ja yhdellä USB-liitännällä.

IDX SL-F50 ja SL-F70, Sony L-sarjan tehoakut X-Tap ja USB-ulostuloilla

Litepanels:
Gemini True Color (RGB) 2×1 Soft Panel edustaa LED-tekniikan uutta aikakautta. Geminissä on 360 asteen värisäätö (any color anytime) ja kuusi ohjelmoitavaa esiasetusta. Valon hallintaan löytyy sisäinen DMX, langaton DMX (optio) sekä bluetooth (optio). Uutuuden TLCI-arvot ovat huippuluokkaa: 97 (päivänvalo) ja 99 (keinovalo), ja se päihittää vastaavat muut valot mennen tullen valon laadussa. Gemini-valoja voidaan yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi optiona saatavilla kehikoilla (2×1 ja 4×1). Geminiä voidaan käyttää joko verkkovirralla, tai akkukäyttöisesti. Kysy lisää!

Sachtler/Vinten:
Vintenin ja Sachtlerin yhteistyönä kehitetty Flowtech 75 -jalusta edustaa uuttaa ajattelumallia perinteisillä jalustamarkkinoilla. Uusi jalusta on teknisesti edistyksellinen ja tarkoitettu nopeaan tuotantoon, jossa siirrytään vauhdilla paikasta toiseen. Flowtech 75 sopii hyvin muun muassa dokumentti-, video-, elokuva-, live- ja luontokuvauksiin. Uutuutta mainostetaankin maailman nopeimpana jalustana.

SmallHD:
1703 P3X
17-tuuman päivänvalo tuotantomonitori, IPS LCD, laaja värikirjo (100% DCI P3), 900 nits, HDR esikatselu

1703 HDR 17-tuumainen 1100 nits Full HD-monitori huikeilla ominaisuuksilla

TVLogic:
VFM-055a 5,5″ on uusi 5,5-tuumainen OLED-monitori, jossa on 1920×1080-resoluutio. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun (kontrasti, värintoisto, laaja katselukulma jne).