Useat Mediatrade Oy:n edustamat valmistajat ovat julkaisseet mitä mielenkiintoisempia tuoteuutuuksia ja päivityksiä IBC-messujen aikoihin. Olemme saaneet myös lisätietoa aiemmin julkaistujen tuotteiden saatavuudesta. Päivitämme artikkelia sitä mukaa, kun saamme lisää tietoa, joten kannattaa käydä täällä säännöllisesti.

Anton/Bauer

Dionic XT-akut ovat nyt saatavilla. Dionic XT akkuja on saatavana kahdella eri kapasiteetilla: Dionic XT90 (99Wh) ja Dionic XT150 (156Wh). Kummastakin  mallista on saatavilla Gold Mount ja V-Mount versiot. Akut tuottavat jopa 12 ampeeria jatkuvaa virtaa, joten ne sopivat kokonsa ja kapasiteettinsa puolesta monipuolisiin tuotantoihin.

ATOMOS

Atomos Ninja V -monitorit alkavat pian liikkua ja Atomos on julkaissut Ninja V:n yhteyteen AtomX-moduulit. Ensimmäiset moduulit ovat AtomX SYNC ja AtomX Ethernet/NDI.

Blackmagic Design

Blackmagic RAW

Huomioi myös uusin päivitys DaVinci Resolveen, joka tukee tuoretta Blackmagic RAW:ta.

Pocket Cinema Camera 4K:n toimitukset ovat alkamassa lokakuussa. Kannattaa varata viimeistään tässä vaiheessa oma kamera, niin pääset vielä syksyllä kuvaamaan.
Lue lisää valmistajan sivuilta

Bright Tangerine

Bright Tangerine jatkaa rigauspuolen valloitusta. IBC-uutuuksia ovat mm. 19mm Studio Quick Release Bridge Plate, Canon C200 Left Field Cage, ja muut varusteet, kuten ARRI rosette ja 15mm rod adaptors & Clash 138.
Lue lisää

CANON

Canon XF-705 -kamera on XF-sarjan lippulaivana ammattilaiskäyttöön tarkoitettu 4K-kamera. Kamera sopii erinomaisesti nopeisiin kuvaustilanteisiin mm. journalisteille, ulkoilma- ja urheilutapahtumiin sekä dokumentteihin.

Cartoni

Steering P70 on päivitetty versio suositusta P70 pedestalista. Steering P70 on kompakti ja kevyt pedestal, joka takaa ultrapehmeän ajon, ja helpon siirrettävyyden paikasta toiseen

Heavy Duty Tripod SPORT 200 on paras mahdollinen valinta tapahtumakuvauksiin (mm urheilu). Kantavuus on erinomainen (jopa 200 kg), vaikka jalusta painaa vain 10,5 kg.

Cooke

Anamorphic/i Full Frame Plus -objektiivit skaalalla 32mm, 40mm, 50mm, 75mm, 100mm, 135mm and 180mm. Kaikki objektiivit ovat T2.3.

IDX

IDX laajentaa valkoimaansa filttereihin. Alpha-I-Full Spectrum ND -filtterit: ALPHA-I = ZERO Color Shift, ZERO Color Correction. Saatavilla seitsemän eri mallia 4.0 x 5.65″ koossa: 0.3, 0.6, 0.9, 1.2, 1.5, 1.8 ja 2.1.

Uudet Sony BP-U-sarjan akut SB-U50 (48Wh / 3.3Ah) & SB-U98 (96Wh / 6.6Ah). Akuissa on D-Tap ja USB-liitännät. SB-U98-akkua voi ladata D-Tap Advanced -portin kautta.

Uudet Sony L-sarjan akut SL-F50 (6600mAh / 48Wh) & SL-F70 (9900mAh / 72Wh)). Akuissa on D-Tap ja USB-liitännät.

Kino Flo

Uudet 4Bank, Double, Single LED-putket: The FreeStyle LED Tubes display Kino Flo’s award winning True Match® white light and RGBWW color management system found in the FreeStyle 41, 31 and 21 LED portable systems, the Diva-Lite LED video field production lights, and the Celeb 850, 450, 450Q and 250 premium studio softlights.

True Match Firmware 3.0 -päivitys: Kino Flo on päivittänyt Diva-Lite, Celeb ja FreeStyle valot uusilla efekteillä.

Uudet L80 ja L40 LED-paneelit: ”The new style Image LED fixtures appear outwardly like the thousands of Image legacy fluorescent fixtures on sets around the world, but the L80 and L40 LED lights operate like Celeb, Diva-Lite and FreeStyle LED’s.”
Lue lisää

Litegear

LiteMat Spectrum, LiteMat+ 8 ja Mirage 400i -valot. LiteMat+ 8 on lähes 4×4 framen kokoinen kevyt LED-paneeli, joka tarjoaa huikean valolähteen. LED-paneelin koosta johtuen valokeila on laaja, ja sopii hyvin kaikkeen tuotantoon, myös green screen valaisuun. Valo on hallittavissa DMX:n avulla, tai langattomasti (Lumen Radio CRMX).

Litepanels

Gemini 2×1 RGBW -valoon uusi firmware (v.B2) -päivitys. Päivitys tuo tullessaan uusia geelejä (sodium vapors) ja tuulettimen säätömahdollisuuden (delayd fan tai silent mode).

LiveU

LU300: kompakti kenttäkäyttöinen videolinkki.

Sachtler/Vinten

Vintenin ja Sachtler julkaisivat uuden Flowtech 100 -jalustan, Flowtech 75 -jalustan rinnalle. Nimensä mukaisesti uutukainen on varustettu 100mm kupilla, joten uutuus vastaa käyttäjien toiveisiin paremmasta kantavuudesta. Esimerkiksi Sachtler Video 20 S1 -nestepään kantavuus on 28kg.

Sigma

Sigma on julkaissut IBC:ssa 28mm, 40mm ja 105mm Cine Prime linssit.
Lue lisää

SmallHD

SmallHD on selvinnyt tulipalon jälkeisistä toimitusvaikeuksista, ja monitoreja saa taas normaalisti. Myös SmallHD Focus OLED -monitori on nyt saatavilla (myös kitteinä).
Lue lisää valmistajan sivuilta

Teradek

Lisäyksiä Teradek RT -sarjaan:
CTRL.1: langaton kontrolleri helpottamaan kalibrointia objektiivia vaihdettaessa.
MOTR.X: salamannopeaksi ja äänettömäksi kehuttu moottori.

Teradek RT ACI – Assistant Camera Interface
ACI on RED DSMC2® moduuli, joka on tehty helpottamaan kameran hallintaa intuitiivisella käyttöliittymällä. ACI:ssa on etäohjaus ja sen voi kiinnittää suoraan kameraan.
RF.ACI on ACI-moduuli 2.4GHz FHSS radiolla
MDR.ACI:ssa on 2.4GHz FHSS radion lisäksi 

BOLT DSMC2 on langaton videomoduuli RED DSMC2-kameroille.

VidiU Go lupaa laadukasta striimausta tilanteessa kuin tilanteessa. VidiuGo on käyttövalmis Teradekin mukaan alle 10 sekunnissa.

TVLogic

F-7H 7″ monitori: Erittäin valovoimainen (max. 3600 nits) 7″ monitori (FHD HDR, 3G-SDI & HDMI 1.3).

Wooden camera

Wooden Camera on julkistanut Blackmagicin Pocket Cinema Camera 4K:lle erilaisia cage-ratkaisuja: