IDX IPL-98T-akun mukana saa nyt ilmaisen VL-DT1-laturin!

IDX:n uudet pinottavat IPL-98T ja IPL-150T V-Mount-akut ovat hieno innovaatio IDX:ltä. IPL-sarjan akkuja voidaan yhdistää peräkkäin jopa neljä kappaletta, ja kaikki akkujen liitännät (2 kpl D-Tap ja 1 kpl USB) ovat samanaikaisesti käytössä.

Tarjous on voimassa 31.8.2020 asti tai niin pitkään kuin tavaraa riittää.

Löydät tarjoukset sivun lopusta.

IDX IPL-sarja

IPL-sarjan yhdistettävät akut on kehitetty digitaalisille elokuvakameroille, joissa jatkuva virransyöttö on tarpeen. Yhdessä IDX VL-2000S 2-paikkaisen älylaturin kanssa IPL-akut muodostavat nerokkaan kokonaisuuden.
Akut sisältävät kaksi 80W D-Tapia ja yhden USB-ulostulon lisälaitteiden lataamiseen. Akkujen V-Torch ledivalo auttaa akkujen kiinnittämisessä hämärässä.

Yhdistettävät akut – 24/7 virtaa

IPL-sarjan akkuja voidaan yhdistää peräkkäin jopa neljä kappaletta. Kun akut pinotaan IDX:n VL-2000S älylaturiin, voidaan yhdellä laturilla ladata jopa kahdeksan akkua samanaikaisesti. Akut latautuvat ylhäältä alaspäin. Kun IPL-sarjan akut ovat kiinni kameran perässä, kamera käyttää aina perimmäistä akkua, joten takimmaista akkua vaihtamalla päästään 24/7 käyttöön! Kun akut ovat yhdistettyinä suorituskyky paranee: Capable of handling up to 11A loads (14A when linked)‡.