Litepanels Astra 1×1 Bi-Color on seuraavan sukupolven tehokas ja helposti muunneltava LED -paneeli.

Uusi Litepanels Astra on jopa neljä kertaa tehokkaampi, kuin edeltävät 1×1 LED-paneelimallit. Sen teho perustuu uusiin korkean suorituskyvyn ledeihin sekä LED-valoon suunniteltuun erikoisoptiikkaan. Astra tarjoaakin selkeästi suuremman intensiteetin ja valotehon sekä valokeilan, joka on muokattavissa 1×1 Nanoptic -linssisetillä (lisävaruste).

Litepanels Astra LED-paneelin värilämpötila on portaattomasti säädettävissä päivänvalosta (5600K) keinovaloon (3200K). Sen värintoistokyky ja TLCI-arvo ovat erittäin korkeat. TLCI-mittausjärjestelmä on LED-valoille se oikea mittari, jonka muun muassa EBU on ottanut käyttöön. Litepanelsin valot ovatkin puolueettomissa mittauksissa osoittautuneet todella laadukkaiksi, katso tästä GTC:n (The Guildin for Television Cameramen) testitulokset.

Vastoin uskomusta, LED-valot ovat lämmölle erittäin herkkiä. Kun LED-paneeleissa lämmönhallinta on otettu heikosti huomioon, valojen spektri on muuttunut. Siksi Astraan suunniteltiin hyvä lämmönhallinta. Valoa voidaan käyttää joko passiivisella jäähdytyksellä (täysin hiljainen), jolloin valo on tuplaten tehokkaampi, kuin nykyiset LED-paneelit, tai aktiivisella jäähdytyksellä, jolloin valaisimen erittäin hiljainen tuuletin on päällä. Tällöin valaisin on jopa neljä kertaa tehokkaampi kuin nykyiset LED-paneelit.

Astra_Photometrics2

Pehmeästi toimivaa himmennystä voi säätää portaattomasti 100-0%. Litepanels takaa myös himmennystä säädettäessä ”välkkymättömän” suorituskyvyn mille tahansa kuvanopeudelle tai suljinkulmalle.

Astra on Litepanelsin ensimmäinen studiokäyttöön suunniteltu LED-paneeli, joka on monipuolisesti muunneltavissa. Käyttäjä voi valita ja helposti asentaa/vaihtaa DMX -tiedonsiirtomoduulin, Gold Mount- tai V-Lock -akkusovittimen, tuulettimen ja virtalähteen.

Astra_04

Uusi Astra on laadukkaasti suunniteltu ja se on selkeästi tehokkaampi kuin markkinoilla yleisesti käytetyt 5mm LED-diodeihin perustuvat LED-paneelit. Se sopii ihanteellisesti mm. Litepanels LED Fresnel -valojen kanssa käytettäväksi.

Litepanels Astra sopii moniin eri valaisutilanteisiin ja -olosuhteisiin; aina pienestä tuotannosta suuren mittakaavan lähetys- ja tuotantostudiotarpeisiin, valokuvatuotantoon, Epic- ja elokuvatuotantoihin sekä monipuolisiin ulkotuotantotarpeisiin. Anna Astran valaista, vain mielikuvitus on rajana!