Litepanels Gemini on edustaa LED-tekniikan uutta aikakautta. Geminissä on CCT (Correlated Color Temperature) värilämpötilan portaaton säätö, +/- green ja Red Green Blue säätö sekä HSI (Hue, Saturation, Intensity).

Geminissä on 360 asteen värisäätö (any color anytime) ja kuusi ohjelmoitavaa esiasetusta. Valon hallintaan löytyy  sisäinen DMX, langaton DMX (optio) sekä bluetooth (optio). IPhoneihin ja iPadeihin on ladattavissa Smartlite ja Smartlite Director apps, jonka avulla valo(ja) voidaan hallita yksittäin tai ryhmässä.

Uutuuden TLCI-arvot ovat huippuluokkaa: 97 (päivänvalo) ja 99 (keinovalo), ja se päihittää vastaavat valot mennen tullen valon laadussa.

 

Valotehoa riittää joka tilanteeseen, 5600K 1m: 9713 LUX (Beam Angle 93 astetta, Field Angle 157 astetta).

Valo on kooltaan 63,5 x 16,5 x 31,8 cm ja paino on 10,1kg. Gemini-valoja voidaan yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi optiona saatavilla kehikoilla (2×1 ja 4×1). Geminiä voidaan käyttää joko verkkovirralla, tai akkukäyttöisesti.

Geminiin on saatavilla hyvät lisävarusteet, muun muassa ladonovet, hunajakenno, SoftBox, Snapgrid, kehikot, WDMX moduuli, Bluetooth dongle, fixture cover, road case sekä operated yoke.