Kaikki LiveU Solo -mallit (Solo, Solo HDMI ja Solo+) -10%

TÄMÄ TARJOUS ON PÄÄTTYNYT

LIVEU SOLO

Solo on tarkoitettu pääasiassa webtuotantojen striimaukseen, ja se integroituu suoraan mm. Youtuben ja Facebook Liven kanssa. Laite enkoodaa sisääntulevan videon H.264 suoratoistoformaattiin.

Striimaus onnisuu joko Ethernetin, wifin tai 4G yhteyden yli. Erillisellä optiolla päästään hyödyntämään LiveU:n bonding tekniikkaa jolloin laite kykenee lähettämään videokuvaa haastavistakin lokaatioista. Bonding-lisenssin myötä striimauksessa voidaan hyödyntää yhtäaikaisesti kahta mokkulaa (USB-liitäntä), wifiä ja ethernettiä.

LIVEU SOLO HDMI

LiveU Solo HDMI on HDMI-liitännällä varustettu enkooderi web-striimauksia varten. Erillisellä bonding-lisenssillä takaat onnistuneet live-tuotannot mistä päin maailmaa tahansa. Voit hyödyntää yhtä aikaisesti kahta 4G/3G -mobiiliverkkoa, wifiä ja ethernettiä videon siirrossa.

LIVEU SOLO+

LiveU Solo+ on enkooderi suorien webstriimauksien toteutukseen. Solo+ laite tukee Youtube ja Facebook liveä, sekä muita RTMP suoratoistoa tukevia videoalustoja.

Laitteessa on kaksi sisäistä modeemia, sekä paikka kahdelle USB-liitännällä varustetulle mokkulalle. Tämän lisäksi langallinen ethernet ja langaton wifi verkko ovat tuettuja.
Erillisellä bonding (LRT) -lisenssillä varustettuna Solo+ pystyy lähettämään videokuvaa yhtäaikaisesti kuuden eri verkon yli.