BlackmagicDesing - Cintel Scanner

Blackmagic Design valitsi Euroopasta viisi valtuutettua yhteistyökumppania Cintel Ultra HD filmiskannerin toimittajaksi. Mediatrade Oy on heistä yksi.

Blackmagic Design osti legendaarisen Cintelin muutama vuosi sitten ja saattoi loppuun Cintelin Ultra HD skannerin kehitystyön. Koska kyseessä on erityistä osaamista ja tukea vaativa tuote, Blackmagic Design valitsi Euroopasta vain viisi (5) kanavaa Cintelin toimittajaksi. Mediatrade Oy on valituista yksi. Valintaan vaikutti Mediatraden kokemus elokuvien 4K+ tuotantoprosessista ja se, että olemme yksi Euroopan suurimmista Blackmagic Designin jälleenmyyjistä.

Kysymykseen siitä, tarvitaanko elokuvaskannereita enää on helppo vastata: ”Kyllä”. Maailmassa on miljoonia mielenkiintoisia 16 ja 35 mm elokuvia, jotka on skannattu korkeintaan HD-tasoon. Cintel on ensimmäinen skanneri, jolla voidaan nyt reaaliajassa skannata nämä elokuvat Ultra HD-laadulla ja antaa niille uusi elämä. Skannattujen elokuvien värikorjaukset hoituvat parhaiten Blackmagic Designin Resolve-ohjelmistolla.