Kukka Harvilahti | 31.5.2021

Back office järjestykseen

Marjo Luhtaniemi on odotettu back office -työntekijämme! Marjon myötä mm. logistiikkaamme tulee uutta sujuvuutta.

Marjo kertoo:

”Aloitin työskentelyn Mediatradella back office -tehtävissä maaliskuun loppupuolella. Jo ensimmäisten viikkojen jälkeen olen oppinut paljon uutta, ja minut on otettu lämpimästi mukaan porukkaan. On antoisaa työskennellä ammattitaitoisten ja avuliaiden kollegojen ympäröimänä!

Aiempi kokemukseni työelämässä on vähittäiskaupan, järjestelmähallinnan, myynnillisen asiakaspalvelun sekä tilaus-toimitus -ketjun prosessien luomisen puolelta. Hahmotan hyvin kokonaisuuksia, ja koenkin kainuulaisen rempseyden sekä luovuuteni tasapainoittavan hyvin muutoin järjestelmällisiä työtapojani.”

Mediatraden äänitiimi: Jouni, Esa ja Timo tuovat audion asiantuntemusta

Noretron Broadcastin oston yhteydessä saimme myös äänitiimin!
Timo Vilmi ja Esa Lötjönen ovat alan konkareita. Radiotekniikka, IP-audio, podcast-studiot, tapahtumaradiot ja mediakoulutuksen opetusympäristöt ovat heidän erikoisalaansa.
Esalta voivat kysyä apua mm. valtakunnalliset radiot ja paikallisradiot, oppilaitokset ja koulutusorganisaatiot, yritysten ja yhteisöjen lyhytaikaiset FM-radiot sekä tapahtumatuotanto- ja tuotantoyhtiöt.

Uudella audion myyntipäälliköllämme Jouni Järvelinillä on vahva kokemus mm. tapahtumien toteutuksesta ja TV-tuotannoista.

Mervi Pirttikoski-Takala hoitamaan taloushallintoa

Mediatraden taloushallinnosta koko Mediatraden historian ajan ansioikkaasti vastannut Hanna Pillikko jäi eläkkeelle huhtikuussa.

Hänen tilalleen saapui Mervi Pirttikoski-Takala. Tervetuloa Mervi!

Tutustu koko henkilöstöömme >