LCA (Lights Camera Action Ltd) on valoihin ja valotarvikkeisiin erikoistunut yritys, jonka edustuksiin kuuluu tunnettuja ja laadukkaita valmistajia. LCA:n edustamia tuotteita saa nyt helposti ja kattavasti Mediatraden kautta. Tässä osa valikoimasta:

Chroma-Q
Chroma-Q on yli 10 vuotta valmistanut LED-tekniikkaan perustuvia valoja. Chroma-Q-tuotteita käytetään muun muassa näyttämötekniikassa, televisio- ja filmituotannossa, museoissa, ravintoloissa, kirkoissa, kaupoissa jne.

Chroma-Q LED-valoperheeseen kuuluvat mm. Studio One 100, Studio Force, Color Force ja Space Force -valot. Chroma-Q Space Force on softavalo, jonka valoteho on peräti 26700 lumenia, sen värilämpötila on säädettävissä 2800-6500K. Tule tutustumaan valoon ja ota se myös halutessasi testiin.

chspfsec-soft-egg-cratexx

Cineo Lighting
Cineo Lighting valmistaa korkealaatuisia valaistusjärjestelmiä elokuva- ja televisiotuotantoon sekä valokuvaukseen. Cineo hyödyntää uusinta Remote Phosphor Technology (RPT) -teknologiaa. Cineo-tuoteperheeseen kuuluvat: HS2, Maverick, Matchbox ja Matchstix -LED-valot. Mediatradessa on esillä Cineo Maverick, Matchbox ja Matchstix -LED-valot, jotka saat halutessasi testiin!

clipboard04

LiteGear

Amerikkalainen LiteGear suunnittelee ja valmistaa LED-valoja elokuva-, TV- ja videotuotantoon. LiteGearin tuotteet ovat laajasti käytössä elokuva- ja TV-tuotannoissa. Esimerkiksi LED LiteRibbon™ on valaistussuunnittelijoiden suosima ”valonauha”, joka on helppo integroida mihin tahansa.

LiteGear-tuoteperheeseen kuuluvat LiteMat LED-tasopaneelit, LiteTile LED-matot, LiteRibbon™-valonauhat ja Litestix-kotelot. Mediatradessa on esillä LiteGearin uudet LiteMat S2-mallisarjan koot 2L ja 3, LiteTile 4×4 LED-matto ja Literibbon™ valonauhoja.

LiteGear S2 LiteMat on ultraohut (alle 25mm), kevyt (1,1-2,6kg) ja joustava LED-tasopaneeli, joka on kiinnitettävissä helposti mm. jalustaan, seinään tai kattoon. Litemat-valoa löytyy viittä eri kokoa ja Hybrid-mallien värilämpötila on säädettävissä portaattomasti 2600-6000K välillä. CRI- ja TLCI-arvot ovat 95+ luokkaa.

LiteMat LED-paneeleja löytyy viittä eri kokoa: 1, 2, 2L, 3 ja 4. Kaikkiin LiteMat-paneeleihin on saatavilla hyvin lisävarusteita (LiteMount, Center Mount, Polyskirt, PlySnoot, Parasquare Louver, PolyGrid, SoftGrid, Diffuusorit, KitBag).

Kun haet KinoFlo-valolle nykyaikaista korvaajaa, LiteGear S2 LiteMat on erinomainen valinta! LiteMat on turvallinen, kestävä (LED >50tht tuntia), helppo siirtää paikasta toiseen, ympäristöystävällinen ja valon laatu säilyy muuttumatta pitkään. Ja mikä parasta, ei enää putkien vaihtoja, vaihtelevia spektriarvoja ja värilämpötiloja.

s2-litemat-2-front-back