EditShare XStream Field 2 on kompakti editointijärjestelmä, joka kulkee helposti mukana myös kuvaustilanteissa. Verkkoliitäntöjen ansiosta neljä editoijaa voi alkaa työstämään kuvausmateriaaleja heti paikan päällä.

Lisäkorttioptiolla otat HD-materiaalia sisään suoraan kahdella eri kanavalla. File chunking -toiminnallisuuden ansiosta myös leikkaaminen voi alkaa lähes välittömästi. Näin tehokasta videoeditointi ei ole ollut vielä koskaan!

Laitteeseen voit hankkia mukaan kätevän kuljetuslaukun, jolla järjestelmä kulkee mukana minne menetkin. Leikkausympäristön pystyttäminen on näin ollen vaivatonta: kuljetuslaukun kylki auki, virrat päälle, verkkokaapelit kiinni ja olet valmis toimimaan.

Field 2:een voit valita juuri sinulle sopivimman levyvaihtoehdon välillä 8-64TB. Jos haluat maksimoida tehokkuuden, valitset käyttöösi SSD-levyt.

Älykäs materiaalinhallinta

Erona perinteisiin ulkoisiin kiintolevyihin EditSharen tuotteisiin kuuluu Flow-tuoteperhe, joka tehostaa materiaalinhallintaa ja metadatan hyödyntämistä.

Flow Browsen avulla selaat materiaaleja proxy-muodossa, luet subklippejä, valikoit käytettävän materiaalin, lisäät markkereita ja metadataa. Parasta on, että voit drag-n-dropata valitsemasi klipit suoraan videoeditoriisi.

AirFlown avulla voit uploadata materiaalisi suoraan selaimen kautta järjestelmään, vaikka toiselta puolen maailmaa. Voit myös laittaa lopullisen masterklippisi esikatseltavaksi ja kommentoitavaksi. Kaikki markkerit ja kommentit siirtyvät luonnollisesti myös editoriisi.

Flow Automation helpottaa jokaisen tuotannon pullonkaulaa, materiaalin sisäänsyöttöä. Voit luoda toimintamalleja, jossa esimerkiksi kaikki watchfolderiin saapuva sekalainen materiaali transkoodataan house-formaattiin. Voit myös helposti lisätä haluamaasi metadataa, joka kopioidaan kaikkiin klippeihin, esim: KUVAUS_NN_PÄIVÄ1-KAMERA1.

Ota yhteyttä, niin sovitaan demo!

Lisätietoja tuotteesta valmistajan kotisivuilta: www.editshare.com/products/xstream-field-2

editshare-xstream-field2-rear