Aputuren maine käyttäjäkuntaansa kuuntelevana kuvausvalojen valmistajana vahvistui entisestään tämän vuoden NAB:issa. Yhtiö julkaisi parannellun mallin lippulaivastaan ja toi markkinoille jännittäviä uutuuksia.

Aputure julkaisi 300d:stä, joka oli jo ennestään yksi markkinoiden tehokkaimmista PAR-tyylisitä COB-ledeistä, toisen sukupolven mallin 300d II. Yhtiö lupaa seuraavan sukupolven mallin olevan jopa 20% tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Samalla Aputure teki lamppuun monia käytännön parannuksia mm. yhdistämällä virranjakajan ja hallintapaneelin samaan passiivijäähdytteiseen yksikköön.

Aputuren kohutuin uutuus oli kuitenkin 300RGBW led-valopaneeli, joka on yhtiön ensimmäinen RGBW-valo. Valo on ns. soft-light ja Aputure lupaa valon olevan kirkkaudessaan ”ylivertainen”. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota tuotantokäytön vaativuuteen, ja yhtiö kertoo lampun olevan lujarakenteinen.

Muihin uutuuksiin kuuluivat jo viime vuonna huhuttu profiiliheittimen linssi Spotlight Mount sekä Lantern valonmuokkain. Linssi ja Lantern sopivat Aputuren 120d, 120d II, 300d ja 300d II lamppuihin. Näiden uutuuksien lisäksi Aputure esitteli kutsutilaisuussaan hehkulamppukantaan ruuvattavan hehkulampun muotoisen RGBW-ledin, jota, kuten suurinta osaa Aputuren lampuista, voi ohjailla uudella Sidus-sovelluksella.

AL-MC on puolestaan kämmenelle sopiva akkukäyttöinen Amaran-perheeseen kuuluva RGBW-valo, jolle on saatavilla 12 yksikön lataussalkku. Aputuren kutsutilaisuudesta voi lukea lisää Premium Beat -verkkojulkaisun kirjoittamasta jutusta: https://www.premiumbeat.com/blog/nab-2019-aputure-secret-party-announcements/