Maailman suurin digitaalisen median näyttely NAB 2017 avautuu Las Vegasissa 24.4.2017. NABin aikana julkistetaan satoja tuoteuutuksia, joista poimimme lukijoillemme päivittäin parhaat palat.

Broadcast Pix julkisti uudet IP mikserit
Integroiduista videomiksereistä tunnettu Broadcast Pix julkisti uuden mikserisarjan joka perustuu täysin verkotettuun toimintamalliin. BPswitchiksi nimettyjä videomiksereitä voi ohjata perinteisten, tuttujen ohjauspaneelien lisäksi verkon yli käytännössä millä laitteella vain ja mistä vaan. Mikseri voi olla laitehuoneessa Helsingissä, miksaaja kotisohvalla Rovaniemellä ja kauko-ohjatut IP-kamerat kuvaamassa tapahtumaa Joensuussa.

BPswitch mikserien käyttöliittymä näyttää esikatselukuvat kaikille laitteille, joten miksaaminen onnistuu niin puhelimelta kuin tietokoneeltakin. Ohjaus toimii ihan normaalien verkkoyhteyksien yli, joten mitään erikoisvirityksiä ei tarvita. BPswitch sarja parantaa myös IP-laitteiden tukea ja kyse onkin todellisista hybridimiksereistä joilla voi yhdistää SDI tai HDMI liitäntäisiä, sekä IP-liitäntäisiä kuvalähteitä ilman erillisiä muunninpalikoita ja interfaceja.

BPswitch on saatavilla kolmena eri versiona, joten sopivin malli riippuu tarvittavista videoliitännöistä. Kaikki mallit sisältävät striimausmahdollisuuden ja ovat myöhemmin päivitettävissä tukemaan 4K:ta.

Toinen juuri julkistettu uudistus Broadcast Pixin miksereihin on NewBlueNTX grafiikkasysteemi, joka on nyt integroituna kaikissa uusissa Broadcast Pix miksereissä. NewBluen avulla saat tehtyä kaikki tuotannossa tarvittavat grafiikat ja animaatiot. Nyt grafiikka voi olla myös erillisellä työasemalla hajautetun toimintamallin mahdollistamiseksi.

Lisää tietoja valmistajan sivuilta.