Mediatrade Oy on tehnyt sopimuksen Sigma Cine-sarjan objektiivien myynnistä Suomessa. Sigma on tunnettu muun muassa laadukkaista ART- ja SPORT-sarjan DSLR-objektiiveista. Sama valovoima ja laatu löytyy myös kaikista Cine-sarjan objektiiveista. Cine-sarjan objektiivit soveltuvat 6K-8K kuvaukseen. Mallista riippuen objektiivit tukevat S35 tai Full-frame kennoa. FF Hight Speed malleissa valovoima on T1.5 ja Zoom-objektiiveissa T2.

Objektiivit ovat tukevia ja kestäviä (100% metallisekoitusta). Portaaton focuksen, aukon ja polttovälin säätö on sujuvan pehmeää, nykimätöntä ja hiljaista. Objektiivit ovat suojattu pölyltä ja roiskeilta, joten niitä voi käyttää rankemmissakin olosuhteissa.

Objektiivikiinnitys (EF ja E) on varustettu elektronisilla kontakteilla, joten linssi kommunikoi kameran rungon kanssa.EF-mount kiinnitystä on parannettu (Enhanced EF-mount), joten EF-objektiivit kiinnittyvät tukevasti paikoilleen. Focuksen säätövara on 180 astetta, ja Zoomin säätövara on 160 astetta. Tämä mahdollistaa hienovaraiset korjausliikkeet kuvauksen yhteydessä ja takaa sen, että kuva on aina terävä.

Sigman Cine-sarjan lasit kattavat laajan polttovälin. Zoom-sarjan polttovälit ovat 18-35mm, 24-35mm (full Frame) ja 50-100mm. Kiinteät Prime-lasit ovat 14mm (uutuus), 20mm, 24mm, 35mm, 50mm, 85mm ja 135mm (uutuus). Kaikkia objektiiveja on saatavana Feet tai Metric, ja Fully Luminous versioina. Mallista riippuen objektiivikiinnitys on Canon EF, Sony E tai PL.