Jouni Järvelin | 21.5.2021

Sound Devices valmistaa tuotteensa iN-HOUSE

Vuodesta 1998 Wisconsilainen Sound Devices on valmistanut laadukkaita äänitystuotteita. Korkea laatu varmistetaan tekemällä kaikki tuotteet in-house. Valmistajan hyvän tuen lisäksi löytyy esimerkiksi yli viiden tuhannen käyttäjän hyvin aktiivinen Facebook-ryhmä, joka keskittyy pelkästään MixPre-tuotteisiin.

Suosituimpia tuotteita ovat MixPre-sarjan kompaktit tallentimet. Mikäli tallennat kentällä esimerkiksi ääntä, efektejä, podcasteja, voice-overeita tai musiikkia, on MixPre omiaan. Näitä tuotteita saa meiltä yleensä suoraan varastosta. Olet myös tervetullut toteamaan MixPren keveyden ja pienen koon showroomiimme Elimäenkadulla.

Katso tuotteet ja tutustumistarjoukset kantolaukkuineen

Raskaampiin tarpeisiin on tarjolla 833- ja 888-mallit. Huippumalli Scorpion 32 kanavaa ja 16 sisääntuloa riittänevät isoimpiin tarpeisiin. Näissä malleissa on sisäänrakennettu 256 GB:n SSD-levy ja 2 SD-korttipaikkaa varmistamassa varmasti riittävän tallennustilan. Kompaktin kokonsa ansiosta nämäkin on hyvin käytettävissä sekä kentällä että studiossa. Studiokäyttöön Scorpiolle ja 888-mallille on saatavilla CL-16 ohjauspinta.