Tammikuun 8. päivänä 2016 Bellagio hotellissa Las Vegasissa ojennettiin Ross Videolle TV-alan innovatiivisten ja visionääristen tuotteiden kehittämisestä myönnettävä Technology & Engineering  Emmy® .  Ross Video sai nyt 67. kerran jaetun Emmyn ansioistaan modulaarisen openGear -alustan kehittäjänä.

Ross_logo-new

OpenGear on arkkitehtuuriltaan avoin korttipohjainen järjestelmätuotteiden (signaalimuuntimet ja -prosessointilaitteet, jakovahvistimet, kuituliitäntätuotteet jne.) alusta, josta on tullut laajasti hyväksytty teollisuusstandardi.

Ross Video esitteli openGearin jo 10 vuotta sitten ja siitä lähtien openGearia tukevien korttivalmistajien määrä on noussut jo runsaaseen kahdeksaankymmeneen.

openGear_logo

OpenGearin ideana oli antaa asiakkaalle täysi valinnanvapaus järjestelmätuotteiden suhteen – asiakkaan valittavana onkin satoja eri valmistajien openGear-järjestelmätuotteita kymmeniltä eri valmistajilta. Kaikkien valmistajien openGear -standardin mukaiset kortit sopivat standardoituun openGear -laitekehikkoon ja tottelevat TCP/IP -pohjaista DashBoard monitorointi- ja hallintaohjelmistoa. DashBoard on veloituksetta ladattavissa Ross Videon sivuilta.

Mediatraden edustamista merkittävistä tuotelinjoista Ross Videon lisäksi openGearia tukee mm. Blackmagic Designs.

Lue koko tiedote.