Tiltan TIltaing sarja kasvoi kahdella tulokkaalla

Tilta kehittää jatkuvasti helpon, kevyen ja edullisen rigauksen tuotesarjojaan. Ennen joulua Tiltaing-sarja täydentyi kevyillä ja pienikokoisilla Mini Matte Boxilla ja Mini Follow Focuksella.

TIltaing Mini Matte Box

Tiltan Tiltaing Mini Matte Box on kevyt (140g) ja edullinen valinta DSLR- ja peilittömien kameroiden käyttäjille. Se auttaa suojaamaan linssiä ja vähentää flarea.

1/4″-20 ja 3/8″-16 ruuvipaikkojen ja cold shoe mounttien avulla voidaan kiinnittää erilaisia lisätarvikkeita, kuten pieniä LED-valoja tai mikrofonin. Paketissa on myös 15mm rod adapteri, joka kiinnitetään matte boxin pohjaan matte boxin ja linssin tueksi.

Matte boxissa on kaksi filtterivaihtoehtoa. Edessä on paikka standardi 4×6.5 filtterille. Ruuvattavia filttereitä voi kiinnittää paketissa olevilla adapter ringeillä (82mm, 77mm, 67mm, and 72mm).

Tiltaing Mini Follow Focus

Tiltaing Mini Follow Focus on täydellinen kevyeeseen kamerarigiin tai backupiksi Nucleus-M:n tai Nanon rinnalle.
Uusi follari painaa vain 220 grammaa, mutta siinä on kaikki standardinmukaiset ominaisuudet. Tarkennusrengas pyörii 360 astetta ja siinä on säädettävät hard stopit. Rodi kiinnittyy mihin tahansa standardikokoiseen 15mm railiin ja modulaarisuuden ansiosta Mini Follow Focus on helppo rigata.

Kaikki Tiltan tuotteet on tilattavissa Mediatraden kautta

Jos et löydä verkkokaupasta kaipaamaasi tuotetta, voit olla meihin yhteydessä: [email protected] tai 09 774 0470.