Fujinon XK6x20 20-120mm T3.5 Cabrio Premier PL

xklenswithdriveunitb

Fujinonin uusi PL 20-120mm Cabrio XK (XK6x20) -objektiivi sisältää irroitettavan servoyksikön, joten se soveltuu käytettäväksi standardina PL- tai ENG-tyylisenä objektiivina. Ominaisuuksiin kuuluu Flange Focal Distance (FFD) -säätö, makrotoiminto ja data/metadata kulkee objektiivilta kameraan (Lens Data System (LDS)). Polttoväli on laaja 20-120mm, valovoima on kiinteä T3.5 koko polttovälin ja painoa on vain 2.9kg, joten uusi Cabrio XK sopii hyvin eri kuvaustilanteisiin.

Objektiivi sopii S35 kennoisiin elokuva- ja dokumenttikameroihin (Super 35 Film Format – 24,84 x 13.97mm).

ZEISS Lightweight Zoom LWZ.3 21-100mm/T2.9-3.9

zeiss-lightweight-zoom-lwz3-product_01b

Uusi ZEISS LWZ.3 21-100mm/T2.9-3.9 zoom-objektiivi tarjoaa erinomaisen laadun eri kuvaustilanteisiin. Kuvasitpa sitten lyhytelokuvaa, TV-elokuvaa, mainoksia, yritysvideoita, TV-draamaa tai korkealaatuista dokumenttia haastavissa olosuhteissa, uusi ZEISS on luotettava ja laadukas objektiivi kameran nokalle. Mikä parasta, objektiivi on kevyt (2 kg), kestävä ja kompaktin kokoinen.

Uutuus on suunniteltu ammattilaisille ja cine-style ergonomia sopii kaikkiin olosuhteisiin. Objektiivissa on vaihdettavat mountit (Canon EF, Nikon F, Sony E, MFT) ja se on valovoimainen koko 21-100mm alueella (T2.9-3.9). Saat myös tämän objektiivin Mediatradesta!

The film CIRCLE was shot entirely on a Sony PXW FS7 in the space of three days and with a very small crew of four people using one single lens.
Special thanks to Cinematographer Adi Geissegger who showed us what can be achieved with the ZEISS LWZ.3 21-100mm

Canon CN-E 18–80 mm T4.4 L IS KAS S

zsg-c10_5

Canon CN-E 18-80 on uusi servomoottorilla varustettu elokuvaobjektiivi EF-mountilla. Uutuus sopii sekä kroppi- että täysikennoisiin kameroihin. Objektiivi on kevyt (1,2 kg) ja kompaktin kokoinen ja se soveltuu hyvin ammattilaisille ja edistyneille harrastajavideokuvaajille, jotka käyttävät laajakulmaisia yksikennoisia kameroita.

CN-E 18–80 mm T4.4 L IS KAS S -objektiivin servomoottorin suorituskyky on erinomainen, sillä moottori on objektiivin rungossa, mikä mahdollistaa tarkan digitaalisen zoomin käytön. Olkatukea käyttäville tai käsivaralta haastavissa asennoissa kuvaaville on tarjolla lisävarusteena ZSG-C10-zoomauskahva, joka kiinnitetään objektiivin kylkeen.

Canonin uudessa objektiivissa on optinen 4K-suorituskyky ja se on monipuolinen ja helppokäyttöinen kumppani liikkuville videokuvaajille.

Saat kaikki uutuusobjektiivit Mediatraden kautta, kannattaa olla siis yhteydessä!