Kauppatieteiden maisteri Mikko Saarinen on nimitetty Mediatrade Oy:n toimitusjohtajaksi 2.4.2018 alkaen, Eero Saarisen jatkaessa yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Mikko Saarinen on vastannut Mediatrade Oy:n kehitystoiminnasta viimeiset kaksi vuotta, toimien sitä ennen eri tehtävissä Outotec Oyj:ssä ja Hay Groupissa.

Eero Saarinen tuli alalle, Maikkariin, neljäkymmentäkuusi vuotta sitten suoraan kauppakorkeakoulusta. Mielenkiintoinen ala on pitänyt Eeron pitkään samoissa tehtävissä.

– Jatkuvassa murroksessa oleva toimialamme on rohkaissut opettelemaan päivittäin uusia asioita ja antanut mahdollisuuden tavata mielenkiintoisia ihmisiä uusine ideoineen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kun nyt siirryn seuraamaan uudesta näkövinkkelistä alamme entistäkin voimakkaampaa muutosta IT- ja palvelupohjaisuuteen, olen iloinen siitä, että työni jatkaja lopulta löytyi lähipiiristä.

Mediatrade on aina ollut tunnettu asiantuntemuksestaan. Uskomme, että nykyinen tiimimme osaa entistäkin paremmin keskustella asiakkaittemme kanssa heidän tarpeistaan sekä ratkaista niitä.

Mikon ja koko tiimin yhteystiedot löydät täältä.