ZEISS CP.3 ja CP.3 XD objektiivit edustavat Zeissin uusinta tekniikkaa ja ovat suorituskyvyltään korkealaatuisia. Uusi objektiivisarja on edullisempi, kuin CP.2-sarjan linssit, mutta silti aitoja Zeissin tuotteita. Uudet lasit ovat suunniteltu kompakteiksi ja kevyiksi, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi käsivara-, gimbaali- ja kopterikuvauksiin. Focuksen säätö on kevyttä ja pehmeää, joten CP.3 lasien kaveriksi sopii hyvin erilaiset follow focus ratkaisut.

ZEISS laatua
Zeiss CP.3-tuoteperheen objektiivit tarjoavat erinomaisen kombinaation aitoa Zeiss laatua ja luotettavuutta. Objektiiveissa on vaihdettavat mountit ja ne ovat yhteensopivat useimpien kameroiden kanssa. Objektiivit ovat tasalaatuisia, joten niiden vaihtaminenkuvausten aikana ei edellytä turhia säätöjä. CP.3 objektiivit ovat valovoimaisia (T2.9 15-21mm ja T2.1 25-135 mm). Tarkennusrengas (focus ring) on kaikissa malleissa (15-135mm) samassa paikassa, joten objektiivin vaihto follow focusta käytettäessä on vaivatonta.

Uusi ZEISS eXtended Data teknologia
Zeiss eXtended Data teknologian avulla objektiivilta välittyy monipuolisesti tietoa kamerarunkoon, eXtended Data teknologia on tuettu monissa eri kameramalleissa.