Tänä päivänä videota kulutetaan ja tuotetaan entistä enemmän suoraan verkkoon. Jotta erottuisi massasta ja tavoittaisi kohderyhmänsä, on laadulla ja sisällöllä väliä. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että erottuakseen joukosta pitäisi palkata joukko ammattilaisia toteuttamaan yrityksen osavuosikatsaus, konserttituotanto, kunnanvaltuuston istunto tai vaikkapa suora uutislähetys.

Broadcastpixin Commander videojärjestelmä on tehty juuri tähän tarpeeseen. Järjestelmän käyttö ei vaadi isoja resursseja, saati pitkän kokemuksen omaavaa ammattilaista puikkoihin, jotta päästäisiin laadukkaaseen lopputulokseen.

Commander on tuotannollinen kokonaisratkaisu, jossa myös ohjelmakuvan tallennus sekä striimaus halutulle palveluntarjoajalle ovat tuettuja. Tämän kaiken lisäksi ratkaisulla voidaan tallenne siirtää Broadcastpixin omaan pilvipalveluun Bpnet:iin arkistointia, uudelleen jakelua tai -katsomista varten.

commander_golive_diagram_copy_copy

Commander integroi kameraohjaukset, grafiikat ja video insertit yhden käyttöjärjestelmän alle. Koko tuotanto voidaan hoitaa yhdellä käyttöliittymällä vaikkapa kosketusnäytöstä käsin.

commander_interface_diagram

Vaikka Commanderin ansiosta tuotannon pyörittäminen onnistuu yhdeltä henkilöltä, voidaan resursseja jakaa tarpeen mukaan myös muille käyttäjille.  Voit tutustua Broadcast Pix Commanderiin Mediatraden demostudiossa.