Kevät on tulossa pikkuhiljaa, mutta täällä pohjoisessa valon määrä lisääntyy turhan hitaasti! Me Mediatradelaiset haluamme auttaa asiassa ja oiva lääke siihen on uusi edustuksemme Fiilex.

Fiilex (DiCon Fiberoptics, Inc) on Kaliforniassa toimiva laboratorio/LED-valmistaja, joka suunnittelee ja tekee Dense Matrix LED -teknologiaan perustuvia tuotteita, joita on kehitetty viimeiset seitsemän vuotta. Fiilexin LED-valotuotteet tunnetaan laadustaan ja ne ovat palkittu monissa eri valokuva- ja videojulkaisuissa. Kaikkien Fiilexin valojen CRI- ja TLCI-arvot ovat huippuluokkaa:
http://www.gtc.org.uk/members-area/tlci-results/current-tlci-results.aspx

Fiilexin LED-Fresnel-valot ovat kompakteja kooltaan ja kaikista malleista löytyy näppärät kitit, jotka on helppo ottaa mukaan kentälle vaativampiinkin olosuhteisiin. Monissa malleissa onkin IP-24 luokitus. Mikä parasta, Fiilexin LED-Fresnel-valojen värilämpötilaa voi säätää portaattomasti laadun siitä kärsimättä! Parhaimmillaan tehoa lähtee irti jopa 2000W, ja pienimmissäkin malleissa riittää valoa isompiinkin tarpeisiin.

Mediatradeen on tilattu Fiilexin tehokas Q-1000 LED-Fresnel-valaisin sekä 3-pistevalaisuun sopiva K302 Lighting Kit (3x-P360EX), joten niihin pääsee tutustumaan lähiaikoina.

K302 Lighting Kit (3x-P360EX) sisältää 3 kpl IP-24 suojattuja P360EX LED-Fresnel-valoja, kevyt jalustat, ladonovet, virtalähteet, yhden Soft Boxin ja Pelican-tyyppisen kovan kuljetuslaukun, johon koko kitti mahtuu kerralla. Kitin kokonaisteho on 1200W ja se toimii joko verkkovirralla tai akuilla (optio). P360EX-valaisimeen on myös saatavana DMX-ohjaus (DMX connection box), Dome diffuuseri sekä P2Q converter kit.

Fiilex Q1000 on tehokas LED-Fresnel-valaisin, joka sopii erinomaisesti paljon valoa vaativaan studiotyöskentelyyn. Tehoa irtoaa 1500-2000W ja virtaa valo syö 340W (AC). Valaisin on portaattomasti himmennettävissä, IP-24 sääsuojattu ja värilämpötilaa voi säätää portaattomasti 2800-6500K välillä. Q-1000-valaisin on DMX-ohjattavissa ja siihen on saatavilla hyvät lisävarusteet.

Nick Nacca Uses Fiilex to Create Stunning Cinemagraphs by Fiilex

Suosittelemme Fiilexin testaamista, joko kentällä tai Mediatraden toimistolla!