Wise Advanced Co on julkaissut todella mainiot Blackmagic Design approved portable SSD-levyt Blackmagicin Pocket Cinema Camera 4K:lle.

Wise Advanced Co:n Portable ja Cinema SSD -levyt on suunniteltu erityisesti videotallennukseen. Levyt ovat nopeita, vakaita ja yhteensopivia useimpien 4K-ammattikäyttöön tarkoitettujen kameroiden ja ulkoisten monitori-tallentimien kanssa. Tasainen ja jatkuva 520 MB/s kirjoitusnopeus riittää muun muassa 4K RAW videomateriaalin tallennukseen. Levyt ovat vesi- ja pölytiiviitä, sekä iskunkestäviä, ja niitä voidaan käyttää 0-70 celsiusasteen lämpötiloissa.

Levyjen fyysinen koko (pieni ja kevyt) ja kiinnitettävyys suoraan hot shoe adapteriin tekevät tästä uutuudesta ”must” hankinnan kaikille Pocket Cinema Camera 4K:n ostajille. Kannattaa myös hankkia kamerakehikko sekä erillinen hot shoe adapteri, johon levyn saa näppärästi kiinni.

Wise portable SSD-levyjä on saatavilla 256GB, 512GB ja 1TB koossa. Kaikkien mallien kirjoitusnopeus on 520 MB/s ja lukunopeus on 550 MB/s. Wisen portable SSD-levyissä on USB 3.1 Gen2 standardin mukainen Type-C-liitäntä.

Wisen portable SSD-levyjen mukana tulee levykehikko, hot shoe -kiinnike, USB-C-kaapeli ja tarranauha.