+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Jälkituotanto kattaa kuvatun videon siirron, jatkokäsittelyn ja varmistetun tallennuksen. 

Kuinka kuvattu videomateriaali otetaan sisään editointityöasemalle? Miltä levyltä tai missä järjestelmässä materiaali työstetään?  Mitkä ovat työasemien rauta- ja ohjelmistovaatimukset?

Varsinainen videoeditointi on erikoisosaamisalamme. Meille ovat tuttuja niin AdobeFinal CutResolve kuin Avid -ympäristötkin.  Jälkimmäisistä meillä on kokemusta Yleisradion jatkuvan palvelun puolelta jo vuodesta 2009. 

Suunnittelemme mielellämme asiakkaan vaatimuksiin ja budjettiin parhaiten sopivat ratkaisut. Olemme toteuttaneet useita editointi- ja värimäärittelykokonaisuuksia. Voit kysyä meiltä myös koulutuksista.

Tuotemerkeistä mainittakoon muun muassa Avid, Blackmagic DesignAtomos, G-Technology ja TVLogic. Ymmärrämme myös datan varmistuksen tärkeyden ja tästä syystä suosimmekin RAID-varmennettuja levyratkaisuja. 

Seuraamme jatkuvasti tekniikan kehitystä ja pyrimme uusilla luovilla ratkaisuilla vähentämään pullonkauloja sekä solmukohtia asiakkaan työnkuluissa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Sampo Kaikkonen

System Specialist, DI

Työnkuvaani kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki. Tuotantovälineet ja jakelujärjestelmätkin ovat tulleet kohtuullisen tutuiksi. Taustalla on myös yksi vuosikymmen touhuamista tietoverkko/sähkö/signaalinkäsittelytekniikoiden kanssa. Käytännön yhdistäminen teoriaan kiinnostaa.

+358977404715
[email protected]

Mirva Valkeapää

PRODUCTION EQUIPMENT

Tarinankerronta, kamerat ja elokuvat ovat kiinnostaneet lapsesta lähtien. Valmistuin ohjauksen lopputyöllä, sitten opiskelin käsikirjoittamista ja lopulta kiinnostuin kalustosta niin, että päivitin tekniset taitoni vielä yhdessä opinahjossa. Olen työskennellyt erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen ohjaamiseen, kameraoperointiin ja kuvaamiseen.

Aloitin Mediatradella syksyllä 2020 ja olen kiitollinen työympäristöstäni - kollegani ovat taitavia, luotettavia ja hauskoja!

09 7740 4711
[email protected]

Tommi Rosnell

Account Manager

Tommi on kuvaaja sekä kuvauksen ja valaisun opettaja, joka seuraa tuotantokameroiden ja valaisun kehitystä myös vapaa-ajallansa. Tommin löytää useimmiten tutkimasta, testaamasta ja tietenkin fiilistelemästä elokuvakameran kanssa.

09 774 04 714
[email protected]