+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Systeemi-integraatio

Tuotanto- ja jakelujärjestelmissä aika harvoin parhaat kokonaisratkaisut löytyvät yhden valmistajan tuotteista. Toimivan ja taloudellisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi tarvitaan siksi laaja-alaista osaamista ja vaihtoehdot tarjoavaa toimittajaverkostoa. Mutta ennen kaikkea tarvitaan kokemusta ja osaamista. 

Suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja budjetista. Seuraavaksi selvitetään vaihtoehdot ja valitaan ratkaisu. Yksityiskohtainen suunnittelu toteutetaan CAD-ohjelmistoilla, jotka tuottavat myös kaaviot ja kaapelilistat. 

IT:n merkitys toimialallamme kasvaa voimakkaasti.  Siksi perinteisen asennustyön rinnalla IT-rajapintojen ja ohjausprotokollien osaamisen merkitys korostuu. Toimivat järjestelmät syntyvät nyt vain perinteisen video- ja nousevan IT-osaamisen yhteistyönä. Kun ohjelmistot päivittyvät jatkuvasti, näitä osaamisalueita tarvitaan myös järjestelmien ylläpidon ja kehittämisen takaamiseksi. Onnistunut Järjestelmätoimitus onkin siksi vain alkusoittoa toimivalle yhteistyölle.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

Etsitkö ratkaisuja tai onko sinulla haasteita lähetys-,studio-, tuotanto-, siirto- ja jakelujärjestelmien alueella? Ota yhteyttä, niin selvitetään haasteet yli 20 vuoden kokemuksella broadcast-sektorilta.

040 729 5209
[email protected]

Lauri Virkki

Project Manager

Minä vastaan Mediatraden projektien vetämisestä niin projektihallinnan kuin käytännön töidenkin osalta. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani.

Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

+358 9 774 04717
[email protected]

Sampo Kaikkonen

System Specialist, DI

Työnkuvaani kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki. Tuotantovälineet ja jakelujärjestelmätkin ovat tulleet kohtuullisen tutuiksi. Taustalla on myös yksi vuosikymmen touhuamista tietoverkko/sähkö/signaalinkäsittelytekniikoiden kanssa. Käytännön yhdistäminen teoriaan kiinnostaa.

+358977404715
[email protected]