+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Systeemi-integraatio

Tuotanto- ja jakelujärjestelmissä aika harvoin parhaat kokonaisratkaisut löytyvät yhden valmistajan tuotteista. Toimivan ja taloudellisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi tarvitaan siksi laaja-alaista osaamista ja vaihtoehdot tarjoavaa toimittajaverkostoa. Mutta ennen kaikkea tarvitaan kokemusta ja osaamista. 

Suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja budjetista. Seuraavaksi selvitetään vaihtoehdot ja valitaan ratkaisu. Yksityiskohtainen suunnittelu toteutetaan CAD-ohjelmistoilla, jotka tuottavat myös kaaviot ja kaapelilistat. 

IT:n merkitys toimialallamme kasvaa voimakkaasti.  Siksi perinteisen asennustyön rinnalla IT-rajapintojen ja ohjausprotokollien osaamisen merkitys korostuu. Toimivat järjestelmät syntyvät nyt vain perinteisen video- ja nousevan IT-osaamisen yhteistyönä. Kun ohjelmistot päivittyvät jatkuvasti, näitä osaamisalueita tarvitaan myös järjestelmien ylläpidon ja kehittämisen takaamiseksi. Onnistunut Järjestelmätoimitus onkin siksi vain alkusoittoa toimivalle yhteistyölle.   

Tarve? Ota yhteyttä! 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!