+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Tuotantoratkaisut

Mediatradesta saat ammattimaiseen kuvaukseen, valaisuun ja audioon liittyvät tuotteet, muun muassa kamerat, virtaratkaisut, monitorit, tallentimet, jalustat, tukiratkaisut, objektiivit, LED-valot ja kameratarvikkeet.

Mediatrade Oy on Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja. Esittelytilassamme Helsingin Elimäenkadulla voit tutustua laajaan valikoimaamme.

Kameroista ovat esillä: ARRI, RED, Canon, Blackmagic Design ja Panasonic.

Jalustoista esillä on: Sachtler, Vinten, O´Connor, Cartoni ja Sirui.

LED-valoja löytyy muu muassa seuraavilta valmistajilta: Litepanels, Fiilex, Kino Flo, LCA, Litegear ja Outsight.

Objektiiviedustuksiamme ovat mm: ARRI, Fujinon, Zeiss, Cooke, Canon, Tokina ja Samyang.

Varusteita löytyy monelta valmistajilta, kuten Wooden Cameralta, Blackmagic Designilta, Shapelta ja Tiltalta. Lisäksi valikoimaan kuuluvat mm. Teradekin linkit ja Atomoksen tallentimet.

Mikrofoneista esillä on mm. Sennheiserin ja Roden mikkejä.

Kun saman katon alta saa kaiken, mitä kuvauksissa tarvitsee, kannattaa aina ensin tulla pistäytymään Elimäenkatu 9:ään keskutelemaan tarpeistaan vaikkapa kahvikupposen äärellä. Soita kuitenkin ensin, jotta voimme varmistaa, että parhaat asiantuntijat ovat paikalla.

Hyvän kuvan tarjonnastamme saat myös verkkokaupastamme.

Tervetuloa!

Litepanels Astra tuoteperhe

Litepanels Astra 1x1 Bi-Color on seuraavan sukupolven tehokas ja helposti muunneltava LED -paneeli. Uusi Litepanels Astra on jopa neljä kertaa tehokkaampi, kuin edeltävät 1x1 LED-paneelimallit. Sen teho perustuu uusiin korkean suorituskyvyn ledeihin sekä LED-valoon suunniteltuun erikoisoptiikkaan.

Lue lisää

Audioratkaisut

Mediatradesta saa myös ratkaisut audion tarpeisiin, oli kyseessä sitten mikrofonit, audion tallennus, audiosignaalin muutokset ja siirrot tai audion miksaus ja monitorointi.

 

Mediatrade tarjoaa mikrofoneja Sennheiserilta ja Rodelta. Sennheiserin langattomat mikrofonit ovat ammattilaisen valinta ja erittäin varma ratkaisu ENG- ja studiokäytössä. Langattomat ratkaisut voi valita eri taajuusalueilta, niin luvanvaraisilta kuin lupavapailta.

Roden ratkaisut miellyttävät etenkin DSLR-kameroilla operoivia kuvaajia. Hyvää kuvaa tuottava kamera ei välttämättä tuota hyvää audiota, joten Roden mikrofoniratkaisut boostaavat hieman vajavaisillakin liitännöillä tai integroidulla mikrofoneilla varustetun kameran äänen samalle tasolle videon kanssa.

Broadcast-tuotannoissa ketjuun tulevat mukaan mikserit, niin analogiset kuin digitaaliset. Mediatraden edustuksista löytyy Yamaha, jonka digitaalimikserit integroituvat hyvin yhteen myös edustamiemme videomiksereiden kanssa.

Tarkkailukaiuttimiksi toimitamme pääsääntöisesti Genelecin tuotteita, jotka toistavat äänen laadukkaasti lisäämättä siihen juuri mitään vääristymiä.

Jos tarpeesi vaativat audion prosessointia, löytyy Mediatradesta kattavat ratkaisut audion hallintaan ja sen saattamiseksi yhteen videon kanssa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!