+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15

Kuva

Mediatradesta saat ammattimaiseen kuvaukseen liittyvät tuotteet, muun muassa videokamerat, virtaratkaisut, monitorit, tallentimet, jalustat, tukiratkaisut, objektiivit, LED-valot ja kameratarvikkeet.

Meiltä löytyy useampi taitava kuvaaja, joilta voit kysyä kokonaisratkaisujen luomisesta.

Olemme Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja.

Kun saman katon alta saa kaiken, mitä kuvauksissa tarvitsee, kannattaa pistäytyä Elimäenkadulle keskutelemaan tarpeista, vaikkapa kahvikupposen äärellä. Voit sopia ajan etukäteen esim. Mirvan, Matildan tai Tommin kanssa. NDI-kamerat tuntee parhaiten Lauri ja Mikko.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Vesa Mäntyharju

Sales Manager, M.Eng (sales engineering)

Toimenkuvaani kuuluu tuotantolaitteiden ja palveluiden myynti- ja asiakassuhdetyö. Tulen hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja asiakkaitani ovat suuret ja pienemmät media-alan yritykset. Olen toiminut myynnin ja tekniikan parissa yli 20 vuotta, joten tämä puoli sujuu kuin luonnostaan.

0400 609 933
[email protected]

Mirva Valkeapää

PRODUCTION EQUIPMENT

Tarinankerronta, kamerat ja elokuvat ovat kiinnostaneet lapsesta lähtien. Valmistuin ohjauksen lopputyöllä, sitten opiskelin käsikirjoittamista ja lopulta kiinnostuin kalustosta niin, että päivitin tekniset taitoni vielä yhdessä opinahjossa. Olen työskennellyt erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen ohjaamiseen, kameraoperointiin ja kuvaamiseen.

Aloitin Mediatradella syksyllä 2020 ja olen kiitollinen työympäristöstäni - kollegani ovat taitavia, luotettavia ja hauskoja!

09 7740 4711
[email protected]

Tommi Rosnell

Account Manager

Tommi on kuvaaja sekä kuvauksen ja valaisun opettaja, joka seuraa tuotantokameroiden ja valaisun kehitystä myös vapaa-ajallansa. Tommin löytää useimmiten tutkimasta, testaamasta ja tietenkin fiilistelemästä elokuvakameran kanssa.

09 774 04 714
[email protected]

Lauri Virkki

Project Manager

Minä vastaan Mediatraden projektien vetämisestä niin projektihallinnan kuin käytännön töidenkin osalta. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani.

Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

+358 9 774 04717
[email protected]

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä videotuotantolaitteista ja -välineistä.
Jakelutekniikan painottuessa tänä päivänä yhä enemmän internetin kautta tapahtuvaan, on vastuullani myös striimaus- ja web-tuotantoratkaisut.

+358 9 774 04740
[email protected]