+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Palvelut

Mediatraden asiantuntijoilta saa monipuoliset palvelut räätälöitynä ja nyt myös joustavat rahoitusratkaisut!

Konsultointi
Mediatraden ratkaisuehdotukset perustuvat aina asiakkaan kanssa käytävään vuoropuheluun. Lähtökohtana on kartoittaa huolellisesti loppukäyttäjän tarpeet, joihin mietitään yhdessä eritasoisia toteutusvaihtoehtoja. Vaihtoehtojen edut, haitat ja kustannukset punnitaan vertailututkimuksen avulla.

Suunnittelu, asennus ja dokumentointi
Nykyaikaisissa median tuotanto- ja jakelujärjestelmissä integroituvat video, audio ja IT. Jotta hankittavasta laitteistosta saataisiin mahdollisimman tehokas, on kokonaisuus ensin syytä suunnitella perusteellisesti. Tämä on Mediatraden perusosaamista.

Tehokas suunnittelu edellyttää osaamisen lisäksi asianmukaisia suunnittelutyökaluja. Siksi olemme panostaneet vahvasti AV- ja IT-järjestelmien suunnitteluun ja dokumentointiin tarkoitettuun CAD&SQL-pohjaiseen suunnittelujärjestelmään.

Asennuspalvelun myötä toimitamme, testaamme sekä dokumentoimme asiakkaillemme kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Asennuspalveluumme kuuluu lisäksi käyttöopastus sekä haluttaessa myös syventävä koulutus.

Dokumentointi on järjestelmän ylläpidon ja huollon kannalta keskeinen osa järjestelmätoimituksiamme. CAD-suunnittelujärjestelmämme avulla tuotamme tarvittavat työnaikaiset sekä loppudokumentit nopeasti, virheettömästi ja tarkasti. Dokumentointi sisältää järjestelmä-, johto- ja kytkentäkaaviot, kaapeli- ja laiteluettelot sekä detaljikuvat.

Ylläpito ja tuotetuki

Mediatradella on kattavia tukisopimuksia monen asiakkaamme tuotanto- ja jakelujärjestelmistä. Ne varmistavat parhaiten tehtyjen investointien tuottavuuden. Osaava henkilökuntamme auttaa luonnollisesti ratkaisemaan kaikkien asiakkaittemme ongelmatilanteita tuotetuen, koulutus- ja konsultointipalveluiden muodossa.
Kaikkiin Mediatraden toimittamiin laitteisiin sisältyy vähintään 12 kk takuu.

Mediatraden rahoituspalvelut

Täydellisen toimivan järjestelmän hankinta ja käyttöönotto ei saa jäädä rahasta kiinni

Uusi 4 K kamera tarvitsee parikseen laadukkaan objektiivin ja kunnon jalustan. Editointijärjestelmä ilman laadukasta monitorointia on myös torso.

Mediatraden rahoitusratkaisut on tarkoitettu poistamaan investointien etupainoisuuden ongelman. Pienemmät investoinnit voit hoitaa käteisellä, luottokortilla tai laskua vastaan, jos olet solminut laskutussopimuksen Mediatraden kanssa.

Mikäli tarpeesi on rahoittaa isompi hankinta yhdeksi (1) vuodeksi tai lyhemmäksi ajaksi, voimme sopia suoran Mediatrade-rahoitussopimuksen, jossa maksat hankintasi kuukausierin. Nyrkkisääntö on ”tonni per kuukausi”. Eli jos hankinta on suuruudeltaan 6 000 euroa tai vähemmän, suosittelemme puolen vuoden maksuaikaa. Jos taas kymppitonni tai enemmän, annamme maksuaikaa Mediatrade-rahoituksella maksimissaan vuoden.

Yli vuoden mittaisissa rahoitustarpeissa autamme sinua Leasing-rahoituksen järjestämisessä alkaen 2000 Euron hankinnoista.

Jokainen rahoituspäätös ja laskutussopimus tehdään luonnollisesi tapauskohaisesti tarpeet ja taustat kartoittaen.