+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Ratkaisut

Löydät kuvaukseen, striimaukseen, valaisuun, ohjelmatuotantoon, lähetykseen & siirtoon, audioon, arkistointiin ja aineistonhallintaan liittyvät ratkaisut saman katon alta, Mediatradesta.

Digitaalisen median tuotannossa laadukas lopputulos ei ole pelkästään kiinni laitteista, vaan ennen kaikkea huolellisesti mietitystä kokonaisuudesta. Mediatraden osaaminen kattaa koko digitaalisen median tuotantokaaren kameroista ja varusteista tallennukseen ja editointiin sekä muuhun jälkituotantoon. Myös monikameratuotantojen tarpeet kuuluvat erikoisosaamisalueeseemme.

Käsityö ja kuvanauhojen konkreettisuus on kadonnut mediatuotannon muuttuessa tiedostopohjaiseksi. Nyt tarvitaan tehokkaat hallintajärjestelmät ohjelmien tuotantoprosessien ja tiimityön tehostamiseksi. Hallintajärjestelmien avulla arkistoidusta materiaalista voidaan myös tuottaa uusia ohjelmakokonaisuuksia eri jakelualustoille ja luoda näin uusia ansaintamalleja. Mediatraden valikoimasta löydät myös ratkaisut, joilla ohjelmien formaattimuunnokset sekä sisällön laatukontrolli onnistuvat vaivatta.

Median kulutustottumukset ovat muuttuneet merkittävästi viime vuosina. Suomalainen katsoo mitä haluaa, milloin haluaa ja missä haluaa, oli se tien päällä tai kotisohvalla. Mediatraden osaaminen kattaa ratkaisut kaikille jakelualustoille – vastaanotto, käsittely, esitys ja valvonta – oli kyseessä perinteinen lineaarinen TV-jakelu tai on-demand -järjestelmä.

Kaikki ratkaisut