| Mediatrade" />
+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Audioratkaisuja audio-musta

Videoratkaisujen lisäksi Mediatrade tarjoaa myös kattavasti ratkaisuja audioon.

Video ja audio kulkevat käsi kädessä ja molemmat tarvitsevat toisiaan. Mediatradesta saa myös ratkaisut audion tarpeisiin, oli kyseessä sitten mikrofonit, audion tallennus, audiosignaalin muutokset ja siirrot tai audion miksaus ja monitorointi.

Ei ole itsestäänselvyys, mikä mirofoni sopii yhteen minkäkin kameran kanssa tai missä vaiheessa videotuotannon ketjua audio otetaan mukaan signaaliin, saati missä vaiheessa ketjua siitä mahdollisesti halutaan eroon.

Mediatrade tarjoaa mikrofoneja Sennheiserilta ja Rodelta. Sennheiserin langattomat mikrofonit ovat ammattilaisen valinta ja erittäin varma ratkaisu ENG- ja studiokäytössä. Langattomat ratkaisut voi valita eri taajuusalueilta, niin luvanvaraisilta kuin lupavapailta.

Roden ratkaisut miellyttävät etenkin DSLR-kameroilla operoivia kuvaajia. Hyvää kuvaa tuottava kamera ei välttämättä tuota hyvää audiota, joten Roden mikrofoniratkaisut boostaavat hieman vajavaisillakin liitännöillä tai integroidulla mikrofoneilla varustetun kameran äänen samalle tasolle videon kanssa.

Broadcast-tuotannoissa ketjuun tulevat mukaan mikserit, niin analogiset kuin digitaaliset. Mediatraden edustuksista löytyy Yamaha, jonka digitaalimikserit integroituvat hyvin yhteen myös edustamiemme videomiksereiden kanssa.

Tarkkailukaiuttimiksi toimitamme pääsääntöisesti Genelecin tuotteita, jotka toistavat äänen laadukkaasti lisäämättä siihen juuri mitään vääristymiä.

Jos tarpeesi vaativat audion prosessointia, löytyy Mediatradesta kattavat ratkaisut audion hallintaan ja sen saattamiseksi yhteen videon kanssa.