+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Kuvausratkaisut

Mediatradesta saat kaikki ammattimaiseen kuvaukseen liittyvät tuotteet, muun muassa kamerat, virtaratkaisut, monitorit, tallentimet, jalustat, tukiratkaisut, objektiivit ja kameratarvikkeet.

Lanseerasimme jo vuosia sitten onnistuneesti kameroiden ABC:n, joka sisältää ARRI:n, Blackmagic Designin ja Canonin kamerat.

ARRI on laadun tae ja käytännössä kaikki Oscar voittajaelokuvat ovat viimeisten vuosien aikana kuvattu ARRI:n kameroilla.

Blackmagic Design mullisti käsityksemme elokuvakameroista. Blackmagic Designin kameroiden ominaisuudet ovat hintaansa nähden erinomaisia ja onpahan tullut todistettua sekin, että halvalla voi saada aikaan hyvää!

Canonin kamerat edustavat hintaluokkansa huippua, laaja valikoima sisältää DSLR-kamerat, laadukkaat videokamerat ja ammattilaisten suosimat EOS -elokuvakamerat. Canonin valikoimasta löytyy varmasti sopiva kamera!

Olemme laajentaneet kameratarjontaamme ja nyt Mediatradesta saa myös Panasonicin, Grass Valleyn sekä Sonyn kamerat tarvikkeineen.

Kamerat ja monet muut laitteet tarvitsevat virtaa ja meidän kautta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan virtaratkaisun, edustamme virtaratkaisuissa muun muassa Anton/Bauerin ja IDX:n tuotteita.

Monitoripuolella vain paras on kyllin hyvää. Edustamme TVLogicin, Ikegamin ja Sono VTS:n laatumonitoreja, joita käytetään muun muassa Yleisradiotasolla referenssimonitoreina.

Videomateriaalin tallentamiseen tarjoamme Atomoksen, Blackmagic Designin, Cinedeckin, Convergent Designin tuotteita. Kaikki laadukkaita ja suosittuja valmistajia.

Onnistuneen kameratyöskentelyn perusta on kunnollinen jalusta tai kameratuki. Tarjoamme Vintenin laadukkaat pedestaalit, jalustat ja kääntöpäät. O’Connorin nestepäät ja jalustat ovat elokuvantekijöiden keskuudessa käsite ja laadun mitta, ne ovat parasta mitä kamerasi ansaitsee! Cartoni SpA on tehnyt jo 80 vuoden ajan nestepäitä ja uudet dynaamiset Focus-nestepäät ovat pitkän kokemuksen kautta kehittyneitä tuotteita. Edullisempaa päätä edustaa Siruin tuotteet. Kameratukipuolella kauttamme saa mm. Wooden Cameran, Redrock Microsystemsin ja Varizoomin tuotteita.

Objektiivivalikoimaa löytyy laidasta laitaan. Tarjolla on niin halpaa kuin hyvääkin, sekä arvokkaampaa laatulasia. Edustamme mm. ARRI:n, Canonin, Fujinonin, Carl Zeissin, Tamronin, Tokinan, Samyangin ja Panasonicin (Lumix) objektiiveja.

Kameratarvikkeet löydät myös kattavasti Mediatradesta, kuten laukut ja reput, mikrofonit, luuppietsimet, adapterit, muuntimet, kiinnitystarvikkeet, follow focukset, rigit, Matte Boxit jne.

Kannattaa siis olla yhteydessä asiantuntijoihimme, kun tarvitset kunnon kuvausratkaisuja. Ja muistathan, että olemme kuin autokauppa, meiltä saa laitteen aina testattavaksi ennen ostopäätöstä!

Tuotteita

Tuotemerkit - kuvaus