+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: K1.0003873

Toimitusaika

Tilaustuote

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

ARRI
ALEXA Mini Body

ARRI Alexa Mini - Alexan ominaisuudet ja kuvanlaatu kompaktissa paketissa.

ARRI Alexa Mini on rakennettu asiakkaita kuunnellen. Alexa Mini on pienikokoinen ja kevyt kamera, joka täydentää sopivasti ARRI:n nykyistä kameravalikoimaa.

Monet asiakkaat halusivat kevyen ja helppokäyttöisen kameran Alexan ominaisuuksilla ja käytettäväksi muiden ARRI -kameroiden kanssa (työnkulun / värimäärittelyn yhdenmukaisuus). Lisäksi gimbal- ja kopterikuvaajat halusivat kameran, joka on kevyempi ja kaikin puolin kompaktimpi kuin nykyiset ARRI:n kameramallit. Alexa Mini sopiikin hyvin kuvauksiin vaativissa ympäristöissä (ilma- ja vedenalaiskuvaukset), joissa koolla on merkitystä.

Alexa Miniä voidaan hallita monella eri tavalla, esimerkiksi AMIRA:n MVF-1 luuppietsimellä (flip-out näyttö) voidaan ohjata ja seurata kameran toimintoja. Etsimen kaapelit ovat irroitettavissa ja liittimet ovat tarkoitettu kestämään rankoissakin olosuhteissa.

Kameran parametri -arvoja, kuten fps, EI, ND ja valkobalanssi voidaan hallita on-screen monitorin kautta (SDI -liitäntä) ja kameraa voidaankin kontrolloida pelkästään ulkoisella näytöllä. ARRI on tehnyt yhteistyössä Transvideon kanssa StarliteHD -monitorin, jonka kosketusnäytön kautta voidaan nopeasti ja helposti hallita ohjata kameran toimintoja.

Kamera tukee myös Wi-Fi -yhteyttä, joten kameraa voidaan etähallita puhelimilla, tableteilla ja kannettavilla tietokoneilla, joissa on iOS tai Android -käyttöliittymä ja yhteensopiva internet selain. ARRI:n omalla WCU-4 langattomalla käsiyksiköllä voidaan helposti hallita sekä perusasetuksia että fokusta.

 

Alexa Miniin on saatavana eri objektiivikiinnikeitä, ultrakevyt titaanista valmistettu PL-mount (LDS), jossa on integroitu L-Bus liitäntä, sekä ARRI Amiran EF-, B4- ja PL- (teräs) objektiivikiinnikkeet, joissa on Hirose -liitäntä.

Kamera tallentaa sisäisesti (julkaisuhetkellä) kaikkia ARRI ProRes -formaatteja, jopa ProRes 4444 XQ (16:9 HD, 2K Cine, 3.2K ja 4K UHD), 4:3 (anamorphic de-squeeze) sekä ARRIRAW -materiaalia CFast 2.0 korteille. Ulkoisten tallentimien tuki tulee saataville vuoden 2015 aikana (päivitysten myötä). ARRIRAW tallennus tulee saataville vuoden 2015 aikana lisenssipäivityksenä (arvo 2 950,00 euroa). Lisenssipäivitys mahdollistaa kompressoimattoman ARRIRAW -materiaalin sisäisen taltioinnin CFast 2.0 -kortille.

Ylinopeuskuvaus: ARRI Alexa Minillä voidaan tallentaa HD- ja 2K Cine (ProRes 4444) jopa 200 fps asti ja ulkoisella Codex tallentimella pakkaamatonta ARRIRAW 2.8K -materiaalia jopa 120 fps asti.

Alexa Minissä on sama kenno (Alev III) kuin muissa ALEXA- ja AMIRA -kameroissa, joten Alexa Minin käyttäjät saavat käyttöönsä samat ominaisuudet (mm. 4:3 tallennus) kuin perinteisen Alexan käyttäjät.

Kamera käyttää virtaa alle 50W ja maksimissaan 70W (riippuen olosuhteista ja käytettävistä koodekeista ja ylinopeustiloista).

Mitat: pituus 185mm, leveys 125mm, korkeus 140mm, paino noin 2,3 kg (sisältäen objektiivikiinnityksen sekä sisäänrakennetut ND-filtterit (0.6, 1.2, 2.1).

Kamerassa on Lemo -ääniliitäntä (stereo symmetrinen) pienen koon vuoksi (ei tue Phantom-virtaa). 

Kamera myydään kamerarunkona ja tarvittavat lisävarusteet hankitaan aina erikseen. Lisävarusteita ovat mm. MVF-1 etsin, LCD-paneeli, pohjalevysovitin, kehikko, cforce -linssimoottorit sekä WCU-4 -käsiyksikkö.

Tarkemmat tiedot kamerasta löydät täältä.

Tuotekoodi: K1.0003873

Toimitusaika

Tilaustuote

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin >

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet