+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 9-15
Brändit

Tuotekoodi: 9935-65686-05

Hinta

1199,00 € alv 0%
1486,76 € sis. alv 24%

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Brändit

Avid
Media Composer

Media Composer on tuote, jota elokuva- ja TV-alan ammattilaiset muiden ohessa ovat käyttäneet yli 25 vuotta siitä lähtien kun Avid käytännössä ensimmäisenä toi markkinoille Non-Lineaarisen Editoinnin. Siitä lähtien valtaosa suosituimmista filmeistä ja lukuisat televisiosarjat on editoitu Media Composerilla ja NewsCutter-option myötä sitä käytetään laajamittaisesti uutistuotannossa. Esimerkiksi 99% Pohjois-Amerikassa primetime-aikaan lähetettävistä TV-ohjelmista on editoitu Media Composerilla.

Vaikka Media Composerin ja aiemman Film Composerin juuret ovat neljännesvuosisadan takaisissa ensimmäisissä kiintolevypohjaisissa NLE:issä ja innovaatioissa kuten EditDroid, niin nykyinen ohjelmisto on kehittynyt huimaa vauhtia ja tukee uusimpia formaatteja ja teknologioita. Resoluutioista puhuttaessa voit editoida 4K-materiaalin lisäksi vaikkapa 8K:ta tai lähes mitä tahansa siltä väliltä DNxHR codec:in myötä (DNxHD:n seuraaja) ja esimerkiksi HDR (High Dynamic Range) on tuettu ominaisuus.

Media Composer on lyömätön tuote etenkin työryhmäeditointiin. Toisin sanoen useampi editoija voi työstää tiettyä projektia keskitetyssä tallennusjärjestelmässä samanaikaisesti niin, että vain tietty bin lukitaan kun yksi editoija haluaa muokata siellä olevia klippejä. Tämä nopeuttaa toimintaa huomattavasti esim. reality-tuotannoissa kun raakamateriaalia voi olla valtavia määriä ja siitä pitää saada katsottavaa ohjelmaa nopeasti ja tehokkaasti aikaiseksi. Media Composer ja Avidin muut siihen liittyvät tuotteet on kehitetty puhtaasti editointiin ja softien arkkitehtuuri mahdollistaa suuretkin järjestelmät ja datamäärät ja media management on tehokasta. Avidin järjestelmät skaalautuvat asiakkaan tarpeiden mukana ja esimerkiksi Media Composer | Cloud:in (aiemmin Interplay Sphere) myötä voit editoida muun tiimin kanssa reaaliaikaisesti vaikka kotoa, hotellista tai vaikkapa raitiovaunusta toiselta puolelta maailmaa kännykän LTE-yhteyden välityksellä. Etenkin Long form -materiaalin tuotannossa Media Composerin edut tulevat hyvin esille, mutta se soveltuu loistavasti myös lyhyiden juttujen kuten esim. mainosten leikkaamiseen.

Viime vuosina Avid on keskittynyt tekemään tuotteistaan avoimia ja yhteensopivuus muiden valmistajien järjestelmien kanssa on varsin hyvä. Esimerkiksi AMA:n (Avid Media Access) myötä saat yleisimpien kameravalmistajien muistikorttien materiaalit suoraan sellaisenaan timelinelle editoitavaksi ja Open I/O mahdollistaa suosituimpien valmistajien video/audio interface -tuotteiden (Thunderbolt, USB 3 jne.) ja korttien käyttämisen helposti. Työasemaksi MC:n alle soveltuu luonnollisesti joko PC tai Mac.

Seuraavat optiot ovat saatavilla:

  • Media Composer | Symphony
  • Media Composer | NewsCutter
  • Media Composer | Production Pack


Tähän Perpetual-lisenssiin kuuluu vuoden ylläpitosopimus, jonka voi halutessaan myöhemmin aina uusia.

Perpetual-lisenssin sijaan/lisäksi voit hankkia Subscription-lisenssejä tai esim. 20 kpl "kelluvia lisenssejä" (Floating License). Myös Academic (EDU) lisenssejä on saatavilla.

Tuotekoodi: 9935-65686-05

Hinta

1199,00 € alv 0%

Toimitusaika

1-2 viikkoa

Tämän tuotteen asiantuntijat