+358 20 1557712|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: RESOLVE_PRO

Toimitusaika

5-10 päivää

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

Blackmagic Design
DaVinci Resolve Pro-editti

Raskas edittipakettimme sopii pääasialliselle värimäärittelijälle. Resolve Mini Panelissa on normaalien värimäärittelytyökalujen lisäksi myös pikanäppäimet eri työtiloille, nodejen hallinnointiin ja efektointiin. Paneelissa olevan kahden näytön avulla kuvan hienosäätö on havainnollisempaa, ja ne mahdollistavat myös pääsyn efektien alavalikoihin.

Ultrastudio 4K 2:lla voi ottaa video- ja audiomateriaalia sisään ja ulos. Laitteessa on SDI ja HDMI -liitännät sekä XLR audiota varten. Laite tukee tyypillisimpiä käyttöjärjestelmiä ja myös muita editointiohjelmistoja.

Kuvantarkkailuun olemme valinneet TVLogicin laadukkaan 240G videomonitorin, joka toistaa 4K- ja UHD-kuvaa 10b tarkkuudella.

Koska projektimateriaalin tulee olla sekä nopeasti saatavilla että varmennettua, olemme valinneet tähän G-Technologyn G-SPEED Shuttle 48TB levypakan. Laite tukee RAID6-konfiguraatiota, jolloin materiaalit ovat turvassa, vaikka kaksi levyistä hajoaisi. Laite on fyysisesti hyvin suojattu ja siinä on oma kantokahva, joten se on helppo kuljettaa vaikkapa kuvauslokaatioon tai toiseen työpisteeseen.

Paketti sisältää:

  • DaVinci Resolve editointi- ja värimäärittelyohjelmisto
  • DaVinci Resolve Mini Panel -hallintapaneeli
  • Blackmagic UltraStudio 4K 2 -I/O-laite
  • TVLogic 240G 4K-UHD 10-bit ammattimonitori
  • G-Technology G-SPEED Shuttle 48TB -levypakka

Tuotekoodi: RESOLVE_PRO

Toimitusaika

5-10 päivää

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin >

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet