+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki

Tuotekoodi: DV/RESSTUD

Hinta

270,00 € alv 0%
334,80 € sis. alv 24%

Toimitusaika

1-2 päivää

Blackmagic Design
DaVinci Resolve Studio

DaVinci Resolve värikorjainratkaisut ovat alan standardi jo vuodesta 1984

Nyt saatavilla DaVinci Resolve 15!

Alan johtava värikorjainratkaisu on nyt entistäkin parempi. DaVinci Resolve 15 Studio sisältää värikorjauksen lisäksi videoeditoinnin, äänenkäsittelyn, ja monipuoliset exportointivaihtoehdot, joten tuote kattaa koko jälkituotannon skaalan. DaVinci Resolve 15 Studio tukee Mac OS X, Windows ja Linux -käyttöjärjestelmiä. Tulevat DaVinci Resolve -päivitykset sisältyvät hintaan. Päivitetyssä versiossa on tuki myös mm. Blackmagic RAW:lle.

Täyteen studioversioon kuuluu DaVincin laaja efektipaketti, jolla voidaan luoda näyttäviä motion blureja ja otetaan täysi hyöty irti kohinanpoistosta. Studioversio kykenee myös hyödyntämään useampaa näytönohjainta, jolloin rendausajat lyhenevät. Ohjelmassa on myös tuki useammalle käyttäjälle.

Tämä ohjelma  aktivoidaan verkon kautta digitaalisesti.

DaVinci Resolve ohjelmasta saa täyden hyödyn irti kaikki namiskuukkelit sisältävällä Da Vinci Resolve ohjainpaneelilla, jonka voi hankkia Mediatraden kautta.

DaVinci Resolveen voi vaihtoehtoisesti hankkia yhteensopivan ja kustannustehokkaan Avid Artist Color -paneelin. Ohjainpaneelin saa myös Mediatraden kautta. 

Tuotekoodi: DV/RESSTUD

Hinta

270,00 € alv 0%

Toimitusaika

1-2 päivää

Tämän tuotteen asiantuntijat

Joni Pispala

Lähetä sähköpostia

Tuotteeseen liittyvät tuotteet