+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: 9785B001AA

Toimitusaika

Voit kysyä saatavuutta: [email protected]

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

Canon
Cine Lens CN7x17 KAS EF-mount

Servomoottorilla varustettu laadukas elokuvaobjektiivi

Cine Lens CN7x17 KAS on Canonin ensimmäinen servomoottorilla varustettu Canon-elokuvaobjektiivi

Canon CN7X17 KAS S -objektiivi on luotu nopeatahtiseen ja liikkuvaan TV-tuotantoon, johon tavanomaisia Super 35 -formaatin elokuvaobjektiiveja ei ole suunniteltu. Luokkansa parhaan 17–120 mm:n polttovälin ansiosta objektiivi on kuin tilaustyönä tehty perinteisiin TV-kuvausympäristöihin. Siinä on kuitenkin säilytetty Canon-elokuvaobjektiivien parhaat puolet, joten se soveltuu myös elokuvatuotantojen vaihtelevaan kuvaustyyliin.

Objektiivi on saatavana on sekä EF-kiinnityksellä (CN7X17 KAS S /E1) että PL-kiinnityksellä (CN7X17 KAS S /P1). 4K-resoluution tuki, laaja 7-kertainen 17–120 mm:n zoomausalue ja pieni T-luku (vain 2,95) mahdollistavat objektiivin käyttämisen monenlaisissa kuvaustilanteissa.

Servomoottorin ansiosta objektiivi sopii hyvin liikkuvaan tuotantoon, kuten dokumenttikuvaukseen. Zoomia, tarkennusta ja himmennintä voidaan säätää saatavilla olevilla ulkopuolisilla Canon-säätimillä, joten tärkeät kuvasäädöt voidaan tehdä tarkasti ja kätevästi ilman kosketusta objektiiviin.

Monien kameroiden kanssa yhteensopiva CN7X17 KAS S tukee myös tiedonsiirtoa objektiivin ja kameran välillä. EF-kiinnitteisessä versiossa käytetään Canonin omaa järjestelmää, ja PL-kiinnityksellä varustettu malli on ensimmäinen Cinema EOS -sarjan objektiivi, joka tukee Cooken /i Technology -tekniikkaa. Tiedonsiirto onnistuu myös 12-nastaisella sarjakommunikaatiolla.

Tuotekoodi: 9785B001AA

Toimitusaika

Voit kysyä saatavuutta: [email protected]

Pyydä tarjous

Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin >

Tämän tuotteen asiantuntijat

Tuotteeseen liittyvät tuotteet