+358 20 1557712|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: 3447C005

Hinta

2520,00 € alv 0%
3124,80 € sis. alv 24%

Toimitusaika

Voit kysyä saatavuutta: [email protected]

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

Canon
LENS RF85mm F1.2 L USM EU26

Canon RF 85mm F1.2 L USM EU26

 Suorituskykyinen objektiivi, jolla saat ennennäkemättömän tarkkoja muotokuvia. Nopean RF-kiinnityksen ansiosta RF 85mm F1.2L USM lukittuu kohteeseen nopeasti. Objektiivin säätörenkaan avulla asetuksia on helppo muuttaa.

Canonin edistyksellinen optiikka ja huippuluokan suorituskyky tekevät RF 85mm F1.2L USM -objektiivista täydellisen vaihtoehdon muotokuvaukseen.

Muotokuvat

Laadukkaan optiikan, edistyksellisten linssipinnoitteiden ja RF-kiinnitystekniikan ansiosta voit kuvata entistä yksityiskohtaisempia ja moniulotteisempia muotokuvia käyttämällä kapeaa terävyysaluetta ja veitsenterävää tarkennusta.

Katukuvaus

Tehokas USM-moottori lukitsee objektiivin kohteeseen ja tarkentaa kuvan nopeasti. Sen ansiosta hallitset kuvausta saumattomasti ja voit kuvata huomaamattomasti kadulla liikkuessasi.

Heikko valaistus

Voit jatkaa kuvausta auringonlaskun jälkeenkin nopean ja valovoimaisen suuren f/1.2-aukon ansiosta, ja saat kauttaaltaan terävät ja yksityiskohtaiset kuvat.

Täydellinen polttoväli muotokuviin

RF 85mm F1.2L USM on ihanteellinen lyhyt teleobjektiivi näyttävien muotokuvien ottamiseen. Se tuottaa tyylikkäitä ja yksityiskohtaisia kuvia, joissa on silmää miellyttävä perspektiivi – täysin ilman vääristymiä.

Nopean f/1.2-aukon ansiosta objektiivi sopii erinomaisesti kuvaamiseen heikossa valaistuksessa ja tuottaa laadukkaita, upean teräviä ja ilmaisuvoimaisia kuvia, joissa on kaunis taustan pehmennys.

Objektiivin sinisen spektrin refraktio-optiikka (Blue Spectrum Refractive, BR) vähentää kuvanlaatua heikentäviä väripoikkeamia. Hiottu asfäärinen linssielementti estää suuren aukon aiheuttamia sfäärisiä poikkeamia.

L-sarjan laadukas rakenne ja sääsuojaus

Laadukkaiden L-sarjan objektiivien etu- ja takaelementtien sääsuojaus ja fluoripinnoite suojaavat objektiiveja vedeltä, pölyltä ja naarmuuntumiselta.

Tuotekoodi: 3447C005

Hinta

2520,00 € alv 0%

Toimitusaika

Voit kysyä saatavuutta: [email protected]

Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin >

Tämän tuotteen asiantuntijat