+358 9 774 0470|Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, Arkisin avoinna klo 10-15
Brändit

Tuotekoodi: FLXMXRGBW

Hinta

2600,00 € alv 0%
3224,00 € sis. alv 24%

Toimitusaika

Ennakkotilattavissa! Saatavilla kesäkuussa

Tutustu erilaisiin
rahoitusvaihtoehtoihin >

Brändit

Fiilex
Matrix II RGBW

Fiilex Matrix II RGBW LED-paneeli

Fiilex julkaisi uuden sukupolven Matrix valot: Matrix II Tunable White ja Matrix II RGBW. Fiilex käyttää kaikissa valoissaan omia kehittämiään LED-chippejä. Matrix II RGBW-paneelissa chip-sarjat kattavat aina tietyn värisävyn. Jokainen chip tuottaa tietyn osan valon aallonpituudesta, ja nämä yhdistettynä tuottavat laajemman ja syvemmän värisävyvalikoiman kuin muiden valmistajien vastaavat valot voivat tuottaa.

Fiilex Matrix II RGBW-paneelissa on neljä eri ohjaustilaa: CCT, HSI, RGBW ja Gel Presetit, joten värisävyjä löytyy kaikkiin käyttötarkoituksiin. Matrix II RGBW syö tehoa noin 340W, ja tuottaa reilusti yli 1K verran tehoa (vrt perinteinen tungsten soft valo).

Valossa on neljä Dense Matrix LED-klusteria, jotka ovat asennettu ns "heijastinkammioon". Valon edessä on integroitu diffuusori. Uuteen valoon on saatavilla hyvin lisävarusteita, kuten lisäoptiikkaa, soft boxia yms. Tätä monipuolista valoa voidaan käyttää sekä etuvalona (Quad-Fresnel linssin avulla, joka lisää intensiteettiä 3x), että takavalona.

Matrix II RGBW -paneeli on on mekaanisesti kestävä, joten se soveltuu hyvin muun muassa vuokrakäyttöön ja ulkotuotantoon. Valo on himmennettävissä 100-0% välillä, CUE-arvo on säädeltävissä (green/magenta +-0.25), ja värilämpötila on säädettävissä  2800-10000K välillä.

Matrix II valaisimien runko on tehty korkealaatuisesta alumiinista ja rungon kumireunukset toimivat iskunvaimentimena, joten valo soveltuu hyvin rajumpaankin käyttöön.

Tuotekoodi: FLXMXRGBW

Hinta

2600,00 € alv 0%

Toimitusaika

Ennakkotilattavissa! Saatavilla kesäkuussa